Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

Hej Franjo javi se

Doktor Giacomo Casanova


20.9. 2008.
Ja nisam Taj....ja sam bolji.
Jer da sam Taj, ljubio bih te i ne bih prestao.

24.9.2008.
Raduj se malena...sutra je novi dan.

15.12.2008.
Dobra ti večer vitka pjegasta....

16.12.2008.
Zanimljiva si i draga osoba, dinamična i zabavna.
Rado se tipkam s tobom.
Dobro ti jutro krafnice slatka...

18.12.08.
Dobro jutro okruglice!

19.12.2008.
Haj, bombončiću!




Je li Franjo vrsni psihijatar koji pozna sve tajne ženske psihe i svoje široko znanje o njoj iskorištava tješenjem, dodvoravanjem, razumijevanjem i savjetovanjem tako da žene ne čuju unutarnji glas svojeg razuma?

Je li Franjo kardiolog koji zna sve boljke ženskog srca i lako i sigurno ubrzava puls i povećava krvni tlak ženama koje je teško uzbuditi i uzbuniti tako da imaju vrtoglavicu, nesvjesticu i osjećaj da lebde ?

Je li Franjo endokrinolog koji svojim veselim ozračjem i laskanjem uspostavlja hormonalnu neravnotežu kod žena koja ih povećanjem serotonina u mozgu pretvara u zaljubljive , nerazumne i euforične ?

Je li Franjo estetski kirurg koji odstranjuje bore sa lica tužnih žena, ugrađujući im samopouzdanje uvjeravanjem da su lijepe i poželjne, za vrijeme i nakon njegove operacije?

Je li Franjo onkolog koji liječi i najljuće bolesti ženskih organa posebno unutrašnjih boli, tuge, depresije, samoće i čežnje koje su rak rana svake žene ?

Je li Franjo infektolog koji baca klice zaraze na svoje pacijentice koje su osjetljive i imaju slab imunitet ?

Je li Franjo ansteziolog koji šarmira i omami lokalnom anestezijom tako da od žena može raditi što god hoće, a da im pritom ne nanosi bol ?

Je li Franjo ginekolog koji samo ponavlja gradivo za specijalizaciju u kirurga kako bi u karijeri napredovao i lako i spretno skalperom odstranjivao sve one žene koje ga zaljubljeno slijede ?

Je li Franjo cijepljen protiv ljubavi i samo bezglavo leti od cvijeta na cvijet u potrazi za nektarom života ?

Je li Franjo uopće doktor ?

Možda je moj Franjo sve to skupa. No ja nisam upoznala ni jednu od njegovih specijalizacija jer tipkali smo se onako ležerno, neobavezno, skromno i pomalo duhovito vrlo kratko. Tek smo se trebali upoznati.

Sudbina se poigrala s nama i zakračunala nam vrata lancima i lokotima i mi smo opet ostali sami u svome svemiru tražeći put u galaksiji nepremostivih slijepih ulica jedne tako male Hrvatske, naš put , našu točku sjecišta na kojoj ćemo se upoznati.

Kako je moguće da u ovo doba informatizacije i telekomunikacije sva vrata budu blindirana i zakračunata ?

Je li Franjo odustao od mene ?

Je li u međuvremenu pronašao srodnu dušu i nije više slobodan?

Je li živ ?


P.S. Ono gore, nisu Franjine riječi.

Post je objavljen 13.09.2015. u 16:31 sati.