Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KAKO TOGA BAJSA NIJE UOPĆE SRAM? A I NAROD NIŠTA NIJE OD NJEGA MORALNO BOLJI!



BAJS SEBI KUPUJE AUTE KAO DA SU TO DJEČJE IGRAČKE

Župan Damir Bajs i Marijan Coner (HDZ) i dalje pljačkaju Bjelovarsko-bilogorsku županiju i rade svakakve malverzacije... Nejasno je, tko godinama štiti te njihove kriminale, policija ili državno odvjetništvo... Tko sakriva tu njihovu odgovornost? Bajs je čovjek koji je zlouporabio i HSS, i sve druge čin-ben-ike kao što je "Centar udruga" od Stjepana Kosa.

Damir Bajs je išao u svoju kampanju za parlamentarne izbore 2011., sa službenim autom od BBŽ-a. Čak ga je vozio i šofer kojega je narod plaćao. Nije li to sramota?! Takav "ljigavi lik" predstavlja državnu instituciju.. Damir Bajs je kao bivši tajnik Bjelovarsko-bilogorske županije, sakrio i (u)tajio 31 stranicu revizijskoga materijala?

Kaznenu prijavu protiv Bjelovarsko-bilogorskog župana Marijana Conera (HDZ), dožupana Ante Rade (HSLS)i dožupana Vjerana Jurkovića (HDZ). Općinskom državnom odvjetništvu podnesao je Branko Stojković. (Bjelovarac, 01. srpnja 1999.. godine)

Razlog njezinom podnošenju je, izvijestio je na konferenciji za novinare B. Stojković, zloupotreba položaja i ovlasti. Glavni povod takvoj odluci, on drži, da je izvješće Državne revizije o županijskom proračunu za prošlu godinu, odnosno nedostatak 31 stranice materijala (istrgnutih), koji nisu dostavljeni oporbenim vijećnicima Županijske skupštine.

Za ništa ta "banda" nije odgovarala do danas, nego se je još više osilila u daljnjim nečasnim radnjama... Prije ih je štitio načelnik policijske Uprave u Bjelovaru, Mato Sičaja,.., danas je on HDZ-ov član Skupštine BBž-a.Tko su sad policajci koji čuvaju leđa tim igračima i pred-stup-ni-cima zakona? U tim svim "skrivenim" igrama pomogla im je Đurđa Adlešič, predsjednica saborskoga odbora za nacionalnu sigurnost...

I bivši župan Miroslav Čačija se je okoristio tom funkcijom, a isto i kao ravnatelj opće bolnice u Bjelovaru. Po gospodarskom razvoju i zapošljavanju ljudi, smo zadnja županija u Hrvatskoj. Uglavnom da "elita" dobro živi, a narod neka prekapa kontejnere za smeća,.., i živi na socijali....
---------------------------------------
Branko Stojković
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
12.09. 2015.
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2750.
++++++++++++++++++++++
095/8148290 ŠTIT


Post je objavljen 12.09.2015. u 13:10 sati.