Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Bosanske piramide



Događaj godine u Sloveniji i Hrvatskoj
SADRŽAJ:
•Dipl.el.ing. Goran Samouković: Rezultati mjerenja bosanskih piramida
•Puni uspjeh "Ekspedicija na bosanske piramide s volontiranjem"
•Događaj godine: Četiri vodeća svjetska nezavisna istraživača u Sloveniji i Hrvatskoj


INŽINJER GORAN SAMOUKOVIĆ: REZULTATI MJERENJA BOSANSKIH PIRAMIDA:

Beogradski elektroinžinjer Goran Samouković vršio je mjerenja elektromagnetnih feonomena u Bosanskoj dolini piramida tokom posljednjih nekoliko godina. Posebna pažnja je posvećena ultraniskom elektromagnetizmu koji je odgovoran za životne i patogene procese. Iz njegovog izvještaja izdvajamo: "Bosanska dolina piramida predstavlja jedinstven i vrlo neobičan energetski kompleks (fenomen) s takvom konfiguracijom i kvalitetom ovih energija, na kakve kroz dosadašnja merenja i istraživanja nismo nailazili. Distribucija ovih energija (ELF - EXTREMLY LOW FREQUENCY) je na nekim mestima toliko čista i koherentna da se neizbežno stiče utisak da je ceo piramidalni kompleks proizvod osmišljene (dizajnirane) namere i namene.

Megalitne strukture koje nose radne oznake Megalit K-1, K-2 i K-3 koje smo vrlo pažljivo testirali, uobličavaju neuobičajeno snažne, revitalizujuće i isceljujuće energetske forme. Naročito je to naglašeno na megalitu K-2. Lokacija poznata kao lekovita dvorana (HEALING CHAMBER) takođe ispoljava neuobičajeno snažne, revitalizujuće i isceljujuće ELF vibratorne obrasce."

Kompletan izvještaj može se pročitati ovdje:
http://piramidasunca.ba/bs/offline-page/aktuelnosti/item/10161-inžin jer-goran-samouković-rezultati-mjerenja-bosanskih-piramida.html
Dipl.ing.el. Goran Samouković (Beograd, Srbija)

PUNI USPJEH EKSPEDICIJA S VOLONTIRANJEM:
Analiza novog programa Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca" pod nazivom "Ekspedicije na bosanske piramide s volontiranjem" pokazuje potpuni uspjeh.

Stotinu učesnika Ekspedicija tokom svog desetodnevnog boravka u Bosni i Hercegovini provode četiri dana na volontiranju na arheološkim lokacijama. Do sada su volontirali na lokaciji prahistorijskog Podzemnog labirinta Ravne, na Bosanskoj piramidi Sunca i Bosanskoj piramidi Mjeseca.

Osim volontiranja u pratnji svojih domaćina oni posjećuju megalitne zidine Daorson kod Stoca, misteriozne stećke u Radimlji, spiritualnu dervišku tekiju u Blagaju, srednjevjekovne utvrde u Vranduku i Travniku, samostan u Kraljevoj Sutjesci, Stari most u Mostaru, čarsije u otomanskom stilu te muzeje u Sarajevu i Mostaru, "Arheološki park: Bosanske kamene kugle" u Zavidovićima i jedinstveni vodopad Kravice kod Ljubuškog u kojemu se i okupaju i zavlače iza slapova.

Učesnici Ekspedicija su došli iz dvadeset zemalja: Danske, Austrije, Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, Belgije, Turske, Švajcarske, Francuske, Italije, Njemačke, Slovenije, Rusije, Velike Britanije, Litvanije, Švedske, Rumunije, Španjolske, Australije, Poljske i Nizozemske.

Video snimljen tokom volontiranja u podzemnim tunelima 2. septembra 2015:
https://www.youtube.com/watch?v=A2URkB_oH6c&list=PLt_TE56WfD99GES6FI9 ExDixVsM13ZXd7&index=8

DOGAĐAJ GODINE: ČETIRI VODEĆA SVJETSKA ISTRAŽIVAČA U SLOVENIJI I HRVATSKOJ:
Sve što vas nisu učili u školama. Sve ono što nema u knjigama. Sve oko čega je zvanična nauka pravila tabu. sada mozete čuti i vidjeti uživo. U Sloveniju i Hrvatsku dolaze nezavisni istraživači koji zauvijek mijenjaju sliku naše prošlosti: graditelj najvećeg kompleksa piramida u svijetu Valery Uvarov (Rusija), otkrivač hiljada misterioznih megalitnih krugova u Africi Michael Tellinger (Južna Afrika), pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić i kolektor artifakata koji se ne uklapaju u prošlost ljudskog roda Klaus Dona (Austrija). Kako će otkrića drevnih tehnologija promjeniti budućnost čovječanstva saznajte već ovaj mjesec u Lubljani, Mariboru, Zagrebu i Opatiji. Ne propustite događaj godine!

12. septembar 2015. (subota), Ljubljana, "Cankarjev Dom", "Gallusova dvorana", pretprodaja ulaznica nahttp://www.piramide.si/

13. septembar 2015. (nedjelja), Maribor, "Lent", "Festivalna dvorana", ulaznice: http://festivalna-lent.si/si/festivalna-dvorana/

19. septembar 2015. (subota), Zagreb, "Zagrebački velesajam", https://www.ulaznice.hr/web/ctl_evt.jsp?lang=HRV&act=prostor&a=1&p=4354&t= 38

20. septembar 2015. (nedjelja), Opatija, sportska dvorana "Marino Cvetković"
http://www.talesofcroatia.com/hr/dogadaji/drevne-tehnologije-i-buducnost-c ovjecanstva

26. septembar 2015. (subota), Minhen-Haar, http://ereignishorizont-kongress.info/veranstaltungsort/, "velikoj četvorki" se u Minhenu pridružuje Harald Kautz-Vella (Mister Y).

Post je objavljen 08.09.2015. u 09:14 sati.