Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

J* tebe i tvoje predstave

Hrvatska nije demokratska (što od mlade demokracije ne možemo očekivati). Ali ...

Nesposobnost javnog artikuliranja narodnih interesa, medijska blokada kritika, politička manipulacija i otuđenje političke moći.
Katastrofični rezultati (diverzija) kukuriku vladavine nameće pitanje: Tko je birao Mesića, Račana, Josipovića, Milanovića?

Zanima me gdje su sada prosvjednici (koji su dolazili pod prozore J. Kosor) koji su (iako manjina) agresivno (i necivilizirano) stvarali prostor za "krađu" parlamentarnih izbora?
Gdje je sada Vili Matula? Hoće li on (s)vratiti (200 - ili tko zna koliko milijardi kuna)? Hoće (malo sutra).
Gdje su sad "face" (štrace)? Gdje je Severina Vučković (znana kao nobelovka među najglupljima)? Gdje je antifašistički front (za njih mi je jasno da su izgubljeni)? Gdje je demografski oporavak, gospodarski rast i boljitak?

Obzirom na nabrojane, i važnost političke vlasti, od tih idiota ne očekujem pokajanje (a kamo li nešto više) ... ali sam uvjeren kako su mimo te idiotske svojte veći krivci Hrvati/ce jer su svoju sudbinu prepustili šaci šarlatana.
Ne brine me ono što je propalo (to nitko pametan neće vraćati i sanirati; tuđi se dugovi ne vraćaju ... a državne vraća onaj tko je lud (lud ne može vratiti ni svoje dugove)). Brine me kako su takvi idioti mogli neometano prigrabiti vlast i uraditi takvu štetu!

Vili (j* tebe i tvoje predstave). (Vilim Matula je bio član Saveza komunista Hrvatske (Savez komunista Jugoslavije). Na 11. kongresu Saveza komunista Hrvatske bio je izabran u Centralni komitet.[1])

Hrvati/ce, ne brinite. Nitko o vama ne vodi računa.




Post je objavljen 07.09.2015. u 18:25 sati.