Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/potok

Marketing

Promocija Blogoknjige

Evo, i ja se odlučila pridodati kap slapu emocija u postovima o druženju u Europskom domu u Zagrebu 29. kolovoza o.g.
Moram priznati da me je pomalo hvatala trema jer sam poznavala uživo samo dvoje blogera od kojih jedan nije sudjelovao u Knjizi a druga nije mogla doći na promociju.
Dakle, u pratnji starije kćeri penjala sam se stubama s osjećajem da idem na maskenbal ne znajući koga krije koja maska.
Svjesna sam da spadam u najstarije blogere pa nisam bila sigurna da ću naći nekoga s kim ću se uspješno družiti, jer blog je blog, a život je nešto drugo.
Preskočit ću nabrajanje po redu s kim sam se upoznala, jer malo teže pamtim i imena i face (Kad me je u vrijeme progonstva čovjek vozio na posao upamtila sam ga tek iz četvrtog puta!), a spomenut ću samo neke koji su me iznenadili u usporedbi sa zamišljenom slikom.
Ne znam gdje su mi bile oči dok sam čitala postove (valjda na preskok) jer sam se ražalostila vidjevši Andreu u kolicima, ali sam istovremeno uvidjela da je puna optimizma i druželjubivosti. Obećala sam joj da ću je, ako budem mogla, sljedeći put potražiti da zajedno popijemo kavu. Te večeri sam se morala, a i željela uklopiti u planove svojih potomaka.
Iznenadila me i džepna dama, plavi anđeo @Sarah B. jer sam stalno imala pred očima rasnu crnku, a da i ne govorim o od brda odvaljenom @mrvičku, koji se gadno poigrao našim perceptivnim sposobnostima.
Mislim da nitko neće biti ljubomoran (tko pati za simpatijama jedne blogobake!) ako kažem da me je @križar na prepad osvojila svojom neposrednošću i običnošću, a možda je to i s toga jer me neodoljivo podsjeća na jednu dragu osobu iz moje šire porodice. I @gorkić mi je djelovao posebno skromno, pa kad sam privremeno napustila zauzeto mjesto morala sam ostavit nešto na stolici između Sarah, Gorkića i Križara, da ne bih ostala bez društva već uhodane komunikacije.
Spomenut ći i @duplu ljutu, koji je dosta benigno djelovao jer sam zamišljala robusnog diva, ispičuturu :)))
@Moja moda, razumljivo, svima poznata po slikama, iznenadila me informacijom da je ona i @Decy, koja piše vrlo zanimljive Priče s naslovnice.
Oduševili su me nastupi @Boljeg zaleta, @Takve, @Morske zvijezde...
@Kamena je sve oborila s nogu svojim poklončićima, a ja sam rado probala medenjake i rafijole, prave dalmatinske tradicionalne kolače. Nisam se ustručavala tražiti savjet za tijesto za rafijoje, jer, ne sramim se reći, od njih sam davno odustala (u zamjenu pravim tortu makaranu sličnog sastava).
Uglavnom iza maski se nije krilo nijedno opasno lice.
Drago mi je što sam upoznala @Sjedokosog, koji je, bar mi se čini, najviše energije utrošio u pripremu ovog poduhvata, a tu se je pojavio i Siniša, koji je ostavio na mene dojam samozatajne osobe iako je inicijator Blogoknjige.
@Durica je onakva kakvom sam je zamišljala a kad sam se pohvalila kćeri i sinu da sam nekoga ipak realno procijenila u svojim predođbama, oni su se ugodno iznenadili i ponovo otkrili svoju davnu blogoprijateljicu!
Zahvaljujem svima koji su se trudili, koji su sudjelovali i želim da se uvijek s radošću susrećemo. Ispričavam se ako sam nekoga na bilo koji način povrijedila!
Jednostavno sam osjetila potrebu da na drugačiji način predočim blogosferi ovaj lijepi susret!


Post je objavljen 06.09.2015. u 18:42 sati.