Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Za Dom, Spremniji!

Nakon (uobičajene) nepripremljene šire aktivnosti za oslobađanje Za dom, Spremni! ikakve kaznene ili prekršajne sankcije (štoviše, treba poticati domoljublje i spremnost) treba se zapitati: kako to vladajući (idioti) koriste neodlučnost naroda upravljati svojom sudbinom?

Ishitrene (napominjem: nastojanje akademika Pečarića ne smatram takvim) aktivnosti pojedinaca koji za sobom nemaju (zakonom traženu) političku snagu zahtijeva (šire političke rasprave i suglasnost političke (naroda, glasača) većine) lako su (od strane uzurpatora političke vlasti) odbacive ...
Prijedlog gosp. Borkovića (koji nema niti jednu uspješnu političku akciju, upravo jer se ponaša kao JNA oficir (bez volje raspravama i aktivnostima organizirati političku akciju koja ima legitimitet zakonske procedure)), zapravo je nadolijevanje ulja na vatru uzurpatorima vlasti. Mnogi (neuspješni) kritizeri ostataka socijal-nacionalističkog (orjunaškog, titoističkog) (na zavjeri i obmani) sagrađenog okupacijskog sustava (veličanja lažne povijesti, propagiranja političkih prava onih koji ih nemaju, umanjivanja političkih prava pravim nositeljima političke moći, ...) zapravo su udbaški (ucijenjeni ili potplaćeni) agenti. Jer ne zastupaju iskaze i interese narodne volje kao političke vrijednosti.

Kome je u interesu dozvoljavati orgijanje u Srbu? Kome je u interesu političko okupljanje u Jadovnu i kod Šaranove jame? Kome je u interesu Titov trg u Zagrebu? Kome je u interesu pomirba (na ravnopravnim osnovama) s titoistima (krvnicima i izdajicama)? ...

Da, nije potrebo 4 desetljeća za postizanje političkog legitimiteta za osudu jugoslavenstva (i svih posljedica te politike). Nije potrebno 4 desetljeća za ukidanje svih političkih nametanja koje su nam jugoslavenčine (srbenderi i orjunaši) nametnuli (kao podlogu svog (političkog) legitimiteta). Nije me briga što misle Srbi o Stepincu! Nije me briga što misle orjunaši o prvom bijelom polju! Nije me briga što misle ruski agenti (posrbice) o pozdravu Za Dom, Spremni!
Nije me briga što misle predsjednik/ca RH o ZDS, nije me briga što misle sabornici o ZDS, nije me briga što misle ministri Vlade RH o ZDS, nije me briga što misli premijer Vlade RH o ZDS! Ja imam mišljenje o njima (i ono je mnogo važnije nego njihovo mišljenje o svemu ostalom). Nitko (te majmune) nije birao gospodara već zastupnika. A zastupati mogiu samo nas (ne sebe).
Navika (od Tuđmana), istupati s vlastitim mišljenjem, Hrvatsku svrstava u red (politički) nesređenih država.
U tom smislu je peticija akademika Pečarića poticaj javnoj raspravi i osiguravanju poštivanja volje većine ... koja je naišla na "hladno" odbijanje vlasti (Ureda KGK). Interesantno (oni imaju mišljenje, stav, odluku ... iako je svrha peticije pokrenuti raspravu i pronaći interes naroda koji bi taj Ured trebao podržavati i podupirati ...)

Ostaje samo primijetiti: koriste inicijative za brzo zatvaranje procesa, i produciranje odluka koje ukazuju na otuđenje političke moći!

Kad pomisle kako kontroliraju stanje, započinje njihov opoziv i provedba narodne volje!
Za Dom, Spremnije!




Post je objavljen 06.09.2015. u 17:15 sati.