Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BILA JE SUTKINJA SOTONSKIH GADURIJA I NEPRAVDE! (1)



RUŽICA PAVLOVIĆ - DRMAČIĆ (51) je osuđena na uvjetnu zatvorsku kaznu s rokom kušnje na tri godine. Ona je bila predsjednica Prekršajnog suda u Bjelovaru, osuđena je za zloupotrebu položaja i ovlasti. Drmačićka je trenutno suspendirana sa Prekršajnog suda , gdje je radila od 1997. godine. S kriminalom se je bavila, od kada je uhvaćena od 2009.,-2011. godine. USKOK ju je istraživao 2013. godine.

Oštetila je Republiku Hrvatsku, tj. državni proračun - na taj način što je; kao predsjednica toga suda izvlačila na razne načine novce... Financisko-knjigovodstvenim vještačenjem je utvrđeno da je u više navrata uzimala neovlašteno novac. Osudio je Županijski sud u zagrebu u prvo-stepenoj presudi.. Sud drugog stupnja može je dati bezuvjetnu zatvorsku kaznu. Ružica Pavlović Drmačić je krala novac iz koristoljublja i pohlepe.

OTVORENJE PROBACIJSKOGA UREDA U BJELOVARU

Kada je došla raditi kao predsjednica Prekršajnog suda u Bjelovaru, dobila je službeni četvero-sobni stan u Mihanovićevoj 8., kako ne bi putovala iz sela Narte, gdje ona i suprug ima svoju kuću. Drugi stan ima u istoj ulici Mihanovićevoj (preko puta), u zgradi - vrata do vrata sa sprobacijom Ministarstva pravosuđa Republike Hrvatske, u tome stanu godinama ima podstanara Tihomira Kunića, iz Velikog Korenova, koji inače radi kao zaštitar u tvrtki generala Vinka Vrbanca. Treći stan ima u Masarykovj ulici u Bjelovaru. Navodno korumpirana sutkinja ima pet stanova. Uzimala je putne troškove za putovanje na relaciji Bjelovar - Narta.

Gaduri sotonskoj sve više se bliži kraj, nije ona samo krala novce i zlouporabila položaj,.., ima još puno toga s čime se je bavila ta lopovka. Ova priča imati će još nekolika nastavaka. Oni ljudi koji su postradali od ruke "Drmačićke" mogu se slobodno javiti piscu ovog teksta...

---------------------------------------
Branko Stojković
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
05.09. 2015.
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2735.
++++++++++++++++++++++
095/8148290 (ŠTIT


Post je objavljen 05.09.2015. u 13:40 sati.