Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Blogoknjiga

Da, znam-dugo nisam pisala. No, da znate što mi se sve događa - u potrazi za trosobnim stanom; dragi i ja startamo zajednički život; dovršetak doktorata - vjerujem da ne zamjerate moje nejavljanje.....
No, dakle - blogoknjiga. Moram priznati da sam bila možda jednako, ili još i više uzbuđena prilikom dolaska na promociju kao i blogeri koji imaju zapis u blogoknjizi. :)))) Cupkala sam nestrpljivo ispred "Kraša", Kinezima preporučivala koje čokolade i kekse kupiti u "Krašu" :)))) i čekala Zlicu - blogericu...:)))).
No, napokon smo na mjestu - u Europskom domu. Gali juri uz stepenice..."Hejjjj, stani, polako" - vičem.....Aaaaaa, Lukica.....Smije se Gali i svi zajedno odlazimo prema dvorani.
U dvorani Mrvičak i njegova obitelj (kasnije progovaramo o Beču i Slovačkoj; Mrvičak progovara na slovačkom, na što se s radošću nadovezujem).....Čovjek potegnuo iz Beča radi promocije...Lijepooo!
Gali viče: dođi, dođi - evo Vidrice odnosno SarahB. Ne mogu opisati kako sam se obradovala, jer mi je uz Alžbeticu jedna od
mojih dragih blogerica na mojoj cool listi, zapisanoj u srcu i glavici...Dakle Sarah izgleda točno kao njena poezija u prozi ili proza u poeziji :)))) - nježna, draga, visprena i lijepa.
Redom se predstavljaju i Kamena, pa Križar, pa Morska zvijezda......Ribafish i Sjedokosi su uživo upečatljivi kao što su i njihovi zapisi na blogu; i Riba i Sjedi izgledaju bolje nego što sam ih zamišljala, ako smijem primijetiti...Tu je i Andreica.....Ajme, pa Durica i kolica i predivna beba......I još mnogi....Mnogi...
Najveći doživljaj je da ću sada moći povezati "sliku"i "ton", a meni je u najljepšem sjećanju ostalo i naše druženje nakon druženja - na Cvjetnom. Kamena, Morska zvijezda, pa Zlica i Sarah i ja. Pet mušketirki :)))))))
Uglavnom, ponovilo se jako, jako brzo - poželjela sam u mislima.

Ljubim vas sve; i dozvolite da posložim kockice svoga života. Trudit ću se biti brza...:)))))) Do čitanja, dragi i drage moje.
Volim vas sve!!!!!!! Ljub, Vaši L+B+G

PS: Goldie je odlično, malo je živac kad se pojavi Inspektor Rex na tv-u i ne dozvoljava da ga ugasim - nikako, nikako..:)))) Počne lagano gunđati, a to zvuči kao "uuuuu, grrr, uuuuuu"........U prijevodu: ostavi mi moju seriju, inače...:))))))
Ljub, L+B+G

Image and video hosting by TinyPic
Siniša, Sjedokosi i Lidija

Image and video hosting by TinyPic
Zlica, SarahB. i moja malenkost u crvenoj haljinici :))))

Image and video hosting by TinyPic
isto kao gore navedeno :))))

Image and video hosting by TinyPic
Zlica, Kamena, Zvijezda, Sarah i ja :)))


Post je objavljen 30.08.2015. u 13:38 sati.