Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crniblogkomunizma

Marketing

WWII: POVIJESNA ISTINA BEZ CENZURE

"Često ćeš vidjeti da je knjiga bolji prijatelj od čovjeka" (Luigi Settembrini)

 photo Naslovnica knjige WWII POVIJESNA ISTINA BEZ CENZURE_zpsiqt6jl8k.jpg


Poštovani, ironija je kao sol u juhi. Stoga prije izbijanja 3. svjetskog rata pročitajte povijest 2. svjetskog rata! Papa Franjo je u tri navrata u posljednjih godinu dana, a posljednji puta u Sarajevu, lipnja 2015. godine, upozorio svijet da "se nalazimo u Trećem svjetskom ratu koji nastaje postupno."

Knjiga ima 1004 stranice, a radi se po povijesti Drugog svjetskog rata, jedino takvo sveobuhvatno djelo koje je objavljeno u Republici Hrvatskoj, pod naslovom:

"Pravo na borbu: "Povijesna istina o Drugom svjetskom ratu - Uzročnoposljedične veze" (skraćeno: "WWII: POVIJESNA ISTINA BEZ CENZURE".

Autor: Diplomirani povjesnik Goran Jurišić, prof. Vlastita naklada. Sva prava pridržava, Copyright Goan Jurišić. Tisak/Printed in Croatia. ISBN: 978-953-97922-1-1 CIP - zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice (NSK) u Zagrebu pod brojem 781393.

Cijena? Prava sitnica. Cijena je niža od dvije šteke cigareta marke 'Marlboro'. Narudžbe se primaju na e-Mail:

hrcentar.izk@gmail.com

ili izravno kod autora.

Ova knjiga obuhvaća svjetsku povijest Drugog svjetskog rata i povijest na području Hrvatske u WWII.

Knjigu kupujete i čitate radi svog obrazovanja i inoformiranja kako biste mogli stvoriti svoj vlastiti zaključak, i da vam pomogne u orijentaciji u sadašnjost i budućnosti. Knjigu možete čitat, odložit na policu, i jednog dana ponovo uzet u ruke i čitati, podsjetiti se, provesti vrijeme; knjigu možete nekome pokloniti za rođendan, povodom Božića ili bez povoda, iz čista mira da nekoga razveselite i ugodno iznenadite. Knjiga je vaš prijatelj. Srdačni pozdrav i ugodno čitanje!

 photo WWII POVIJESNA ISTINA BEZ CENZURE_zpsdoispktf.jpg


Post je objavljen 29.08.2015. u 15:04 sati.