Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DANAS DAMIR BAJS SJEDI NA TERASI KAFIĆA SA UREDNICOM GRADSKOG LISTA "BJELOVARAC"



Župan već po četvrtom mandatu u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji Damir Bajs, daje smjernice kako ta lokalna novina "Bjelovarac" treba da radi. Urednica i direktorica Ivanka Štedul pažljivo sluša i koketira sa Bajsom, koji je postao tajni vlasnik, tj. vladar gotovo svim medija u Bjelovaru.

Bajs je vlasnik tjednika "Magazin" koji uređuje Čedomir Rosić - Čedo i njegova sestra Mirijana Rosić - Zrinski. U to sve ima upetljane svoje prste i Marijan Coner (HDZ) predsjednik skupštine BBŽ-a. Otvoriš jedne (lokalne) novine i pogledaš na svakoj strani Damir Bajs.

Otvoriš druge (lokalne) novine ono opet Damir Bajs. Čovjek iskače iz frižidera, iz zahodske školjke,..., iz špajze... A kada se sagleda što je politika Damira Bajsa i Marijana Cobera, gotovo rezultata nikakvih nema... Što oni na vlasti rade; osim toga što sebi pune džepove.

Pitam se: Koju oni vode brigu za Hrvatski narod? Obadva su sudjelovala u u krađi i oštečivanju županiskog proračuna. Za nagradu glupi narod ih je ponovo izabrao. Zanimljivo je, kako za vrijeme izborne kampanje - za predsjednika RH., Kolinda Grabar Kitarović, šetala se je s tim lopovom po Bjelovaru.

Oni radili su svakakve "blic teme" samo da - jadna sirotinja u glavi ne bi pitala - tko je ukrao državni novac. Koji su to jadnici u našoj županiji - da nije ih briga što "ovi sve pokradoše" i uništiše. Naša županija je zadnja po gospodarskom napretku i zapošljavanju.

Uglavnom novac se troši za: službene automobile, putovanja i razna bez veze hodanja...U Bjelovaru se gradi igralište za "Bočanje" ma, živog li sranja, to mediji pišu i to je važna tema... Ne mogu vjerovati da živim među takvim kretenima od naroda.

Nikoga nije za ništa briga i nitko se nigdje ne petlja - iako je situacija "crno katastrofalna". Moram priznati - ja se nalazim u ludnici, jer sve oko mene su sami luđaci,.., svaka čast izuzecima...

Koliko je samo puta Damir Bajs, organizirao domjenak za novinare, gdje ih je nahranio i napojio od novaca poreznih obveznika. PITAM: Kada je Bajs pozvao na domjenak obespravljene i nezaposlene ljude i objasnio im je situaciju.

---------------------------------------
Branko Stojković
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
24.08. 2015.
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2717.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (ŠTIT)



Post je objavljen 24.08.2015. u 17:18 sati.