Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rilady

Marketing

Comfort zone bye bye

Da. Prošao godišnji. Prije godšnjeg raspadala sam se po svim šavovima I u poslu I u ljubavi I u zdravlju I u fizičkoj lokaciji I u prijateljstvu. U svakom području nalijetala na zidove, rupe, prepreke, povlačenja I razvlačenja.
I rekla DOSTA. Ovaj puta nije godišnji namijenjen rješavanju svega toga, svih zaostataka poslovno I privatno. Nije namijenjen povlađivanju drugima koje dugo nisam vidjela. Nije namijenjen da svoje vrijeme trošim na ikoji drugi način osim onako kako ja zamislim.

Ovaj godišnji bio je posvećen meni, mojoj unutarnjoj snazi, mom "čišćenju" iznutra, mom kompletnom resetu u glavi, rekla bih lobotomiji od svega što me je "zagadilo" tijekom vremena.
Ovaj godišnji davala sam onoliko koliko sam željela I kome sam htjela, pomagala ne oštetivši sebe I uživala omogućavajući I onima u mom društvu da uživaju.

Reset u glavi je dobar. Sada nakon povratka u sve imam odgovore koji dolaze iz mirnoće I ukazuju se sami po sebi. Trebala sam to. Nije bilo dovoljno znati I prije da su neke odluke ispravne, trebalo je proći "ćišćenje" u moru I na vjetru I na kiši, da odluke postanu sastavni dio mene I da mirno, bez pompe I scena, odlučim što dalje, bez obzira da posljedice.

Strah od posljedica više nije moj strah. Sada ga sječem. Sasjeći strah od posljedica znači suočiti se sa posljedicama koliko god one teške ili nekim čudom lake bile. Trebala sam prazan prostor da sakupim snagu za to. Svi oko mene pričaju o tome, nitko ništa ne čini. Svi oko mene pričaju o promjenama, ali vrlo malo ih se odluči I za najmanju. Svi oko mene pričaju kako žele bolje I kako je teško nešto postići pa rađe biraju isto.
Nisam više dio tih priča. Saslušam. Podrška sam. Ali ja nisam više to.

Moja odluka je promjena. Moja odluka je novi posao. Moja odluka je da nema tebe više. Moja odluka je otvoriti se I riskirati. Moja odluka je ne imati strah od promjena. Moja odluka je biti JA. Ono što istinski osjećam I čemu osjećam da moja duša stremi. Moja odluka je raširiti krila I poletjeti I prepustiti se.

Comfort zone bye bye.
Unknown here I come.

Post je objavljen 20.08.2015. u 10:44 sati.