Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/staklenozvono

Marketing

krekeri

Istini za volju, ne znam jesu li fini krckavi kad se ohlade, jer to stanje nismo uspjeli dočekati. Doza je prilično mala, cca 11 - 12 krekera, pa preporučam odmah dozu poduplati.
Ukupno vrijeme za izradu, bez pečenja je ... 5 minuta ? Ma ne ! Previše sam rekla !
Koliko dugo se peku, ne znam točno, možda 15-tak minuta, ali jednostavno zavirite u pećnicu i kad vidite da su požutjeli, gotovi su.
Recept sam pronašla na netu i stvarno je predobar !





Sve stavite u zdjelu i izmiješajte.



Malene hrpice stavljajte na papir za pečenje, Pritisnite svaku hrpicu dnom čaše, koju ste nauljili maslinovim uljem, da vam dođu što tanji i stavite peći.



Za večeru je dovoljna jedna pečena paprika i dva krekera s namazom od tune.
Za namaz trebate tunu iz konzerve, ABC sir, malo senfa, papar, sol, malo maslinovog ulja, češnjak ako volite.
Sve izmješajte vilicom i stavar je spremna !



njami

Recept preuzet sa stranice: gazdarica.com

Post je objavljen 06.08.2015. u 19:16 sati.