Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Turnir slobodno sastavljenih ekipa - srijeda 29. 07. 2015.

U srijedu u 9 sati krenuo je turnir slobodnih ekipa. Sstavljene su slobodnim dogovaranjem bez obzira na klub i zemlju. Da se izbjegne favoriziranje i proširi krug interesa za pobjedom, igra se prednosno u razlici kategorija.
Damir, Mirta i Robert su se dogovorili sa Li Laohan (2d) iz Kine da slože ekipu. Kategorije su određivale tko na kojoj ploči igra. Odabrali su naziv ekipe 'Dragons'.
U kvalifikacijama su igrane dvije grupe švicarskim sistemom u četri kola. Oni su igrali u grupi A sa još sedam ekipa. U B-grupi ih je igralo 12. Vrijeme za razmišljanje je bilo 20 minuta po igraču. Damiru i Mirti je to vrlo brz ritam, ali kao trening odlično dolazi. Robiju, naprotiv, ta brzina igranja odgovara.
I što uradi četvorka ta?
Pa, bili su drugi u grupi i plasirali se u četvrtfinale među osam. Pobjednici grupe su im bili ekipa 'Ze?t Riddle' u sastavu: Surma Mateusz (pl) 1. dan pro, Frejlak Stanislaw (pl) 4. dan, Arsinoaia Ioan Alexandru (ro) 6. kyu i Domanski Filip (pl) 6. kyu. Ista ta ekipa je kasnije bila pobjednik cijelog ovoga ekipnog natjecanja.
U četvrtfinalu su nam Dragonsi, nažalost, ispali od ekipe 'Sausage Party' u sastavu: Jan Prokop (cz) 5. dan, Ondrej Kruml (cz) 5. dan, Ondrej Kachyna (cz) 2. dan i Julia Seres (hu) 1. dan.
Bio im je to jak trening. Odlučili su da u četvrtak Mirta i Damir ne igraju Rapid. Ne odgovara im brzina igre od 30 minuta po igraču. Igrati će u natjecanju parova, a i koristiti komentiranja partija od strane profesionalaca. Slijedi 4. kolo glavnoga turnira ujutro u 9:30.

bl. Muradenu osnovom Damirovih mailova i stranica Kongresa

Post je objavljen 30.07.2015. u 14:38 sati.