Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Čedo Prodanović je otkrio na temelju čega je srušena presuda Ivi Sanaderu.



Nikada ne bi branio Ivu Sanadera ali, ovo je dokaz da mu je sudila ulica, Mladen Bajić i UDB-aški mediji. On je tipičan gangster lopov i mafijaš žrtvovani od još većih mafijaša poput Bajića i Mesića.

Zapravo mnogo njegovih optužnica se temelji na nikakvim dokazima i ovo je bilo silovanje pravne države.

Kad presuda prolazi tri suda, Županijski, Vrhovni i Ustavni, to dokazuje da je sve bila farsa a mi nemamo pravo ćuti iz sudnice što on ima reći. Njegovo suđenje nije pravično jer su dokaze davali jugoslavenski javni tužioci i njihova djeca.

Sanader je bi žrtva udbe i politike koja je počinila kriminal oko prodaje INA-e.... Ne zaboravimo svjedočenje novinara Malića kako ga je sef udbe Josipovic tražio da se pridruži udbaškoj sprezi Josipović, Bajic, Pavic...

Upravo ono sto Prodanović govori. Udba je naređivala svojim medijima što će i koliko pisati da bi javnosti prikazala Sanadera lopovom, a srpsko-udaška banda je dobila izbore.

Sanader je očekivao tu odluku kao i mi, imao je osjećaj da mu se sudi u sprezi USKOK – mediji – javnost, sve je bilo negativno. Očekivao je da i nešto pozitivno od ovoga svega izađe, rekao je Sanaderov odvjetnik Čedo Prodanović.

---------------------------------------
Branko Stojković
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
27. srpanj 2015.
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2683.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (ŠTIT)


Post je objavljen 27.07.2015. u 19:34 sati.