Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/gordanasi

Marketing

ZA TEBE MILA MOJA...

06.06.2015.Još jedan tvoj rođendan bez tebe…Cijeli dan mislim na tebe. Nedostaješ mi svaki dan, svaki sat… sve više i više.. ô  Ko god kaže da vrijeme liječi – LAŽE…Vrijeme ne liječi ništa, samo te nauči kako da živiš s tim…ô

Ja još uvijek učim…


Ovaj put ti poklanjam pjesmu TILL THE END OF TIME   i šaljem ti poruku : I WILL LOVE YOU TILL THE END OF TIME…Preporučila bih svima da pročitaju tekst KAD MAMA PRERANO ODE… na linku:


http://www.detinjarije.com/kad-mama-prerano-ode/
Jer ma kako divno zvučali stihovi Mike Antića " Ako ti jave umro sam, ti znaš ja to ne umem, ljubav je jedini vazduh koji sam udisao, i osmeh jedini jezik koji na svetu razumem..." - smrt ga svaki dan  demantuje. Svi ćemo itekako umeti da umremo... ISTINA: "...ali da je majka jedna i da nema zamenu. I da nikada nije toliko stara da bismo se pomirili sa njenom smrću a nekmoli kad imaš 6 godina..."

"Kad mama prerano ode"...
Da, tekst je prava uputa nacinu zivota, dok nas ima...

I komentar koji je ostavila Marija:
`...Dobre i lepe stvari podrazumevamo. Loše se dešavaju „nekom drugom“ sve dok se ne suočimo sa stvarnim, suštinskim tragedijama ljudi koje poznajemo… srećemo, volimo.
I onda ona čuvena „Neka smo samo živi i zdravi“ iz fraze prelazi u suštinu… i čistu blagodet.´ nevenkagaragicPost je objavljen 22.07.2015. u 08:27 sati.