Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ČUDNI SU PUTEVI I TOKOVI ŽIVOTA HRVATSKIH MILIJARDERA (14)



Prošlo je od 19. siječnja, kad je nestao, do 19. srpnja "šest mjeseci" zagorski milijarder, a sve manje postoji mogućnost da Božidar Gorup je uopće živ.

Dok narod je zauzet sa toplim ljetom i ekstremnim vrućinama, nitko i ne pita gdje je završio život Gorupa. Pravda se nalazi ni na nebu, ni na zemlji... Što je dokaz i znači da bezakonje vlada u ovoj totalno lažnoj i visoko korumpiranoj zemlji.

Prava ravnodušnost sastoji se u tome - da se jednako promatraju i druga kriminalna djela u Hrvatskoj; kao što su ne riješena mnoga ubojstva i drugi zločini...

U kojem mi prostoru i situaciji živimo? Imamo golemi policijski aparat, koji ništa ne radi, osim toga što se bavi obranom "truloga sistema".

Zaista unutarnji odnosi su zaista teški, ekonomski i gospodarski sve više zaostajemo, dok milijarde se troše na skupu opremu MUP-a. Evo, neki dan iz državnog proračuna RH., za šest milijuna kuna, opet su kupljeni službeni auti za policiji od ministra Ranka Ostojića.

Sve je to jedno opće političko i socijalno ruglo... Podmićeni mediji i novinari o svemu šute. Splet nesrečnih odnosa i dalje se nastavljaju.

-------------------------------------------------
Branko Stojković
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
19. srpanj 2015.
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2670.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (ŠTIT)



Post je objavljen 19.07.2015. u 12:29 sati.