Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slucajnosrce

Marketing

Srce na snježnom leopardu

(srce uočila Mayday)

Svemir, posljednja granica. Ovo su putovanja svemirskog broda Randomheart. Njegova petogodišnja misija: istražiti čudne nove svjetove, tražiti novi život i nove civilizacije, hrabro ići gdje još ni jedan čovjek nije išao.
Zvijezdani nadnevak 015007019
Današnja misija je promatranje planeta Uncia, jednog od malobrojnih planeta klase F.
Primarna misija je usporediti postojeće znakove i obilježja na planetu sa već dobro poznatima, a za koje postoji indicija da su povezani sa incidentima u sustavu Felidea. Prepoznatljivi znakovi koji se ponavljaju duž našeg putovanja primjećeni su i na Unciji.
Najnovija izvješća pristigla iz sjedišta Ujedinjene Federacije Planeta, pokazuju kako se radi o simbolima esencije postojanja, koja sadrže odnosno simboliziraju bit postojanja i ono što povezuje sva živa bića, sve rase i sve vrste iz svih sustava odnosno galaktika. Kako sile prirode posjeduju svoje zakonitosti, tako je jednako jak duhovni utjecaj koji proizlazi iz suegzistencije svih živih organizama, a koji je predstavljen upravo navedenim simbolom.
Obradom novopristiglih podatak naša misija mjenja stupanj prioriteta. Zaključak koji se da iz dosadašnjih misija polučiti, je taj da zapravo svi planeti kao i ostala svemirska tjela na našem putu, posjeduju dio tog univerzalnog smisla, te dodirne točke koja nam omogućava koegzistenciju tj. postojanje i prihvačanje drugih oblika života unatoč razdvojenosti i nekompatibilnosti u istom vremenu i mjestu.
Odlučili smo još malo promatrati ovaj prekrasni planet iz njegove orbite, nakon čega krećemo dalje čekajući nove misije i nove pustolovine.
Živite dugo i napredujte!


Post je objavljen 19.07.2015. u 19:15 sati.