Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gordanasi

Marketing

Cijela porodica žrtva doktorske sujete (Al Jazeera Balkans)

14.08.2014.


 
 

"Dr. Amila Cvijetić-Koldžo osuđena je na tri godine zatvora zbog smrti pacijentice, a porodica njene žrtve na doživotnu bol" (Al Jazeera Balkans; Piše: Snježana Mulić-Softić; 13.08.2014.)


Cijeli tekst na linku:


http://balkans.aljazeera.net/vijesti/cijela-porodica-zrtva-doktorske-sujete


Tri godine zatvora... da li je to dovoljno? Nije. Da ostane čitav život nije..napravila je veliku štetu koja se ne može popraviti, uništila je godine života koje se ne mogu vratiti. A nikada ni "Žao mi je" " Pogriješila sam..." " Moje saučešće"...Ništa osim laži da bi sebe pokušala izvući iz onoga u šta se upetljala. Sve laži i nebuloze sam već pisala na blogu:  http://gordanasi.blogger.ba/arhiva/2011/06/30/2795631


i kako je sama sebi presudila na neki način:


http://gordanasi.blogger.ba/arhiva/2011/11/19/2962935


Postupci Amile Cvijetic-Koldzo opravdavaju naziv koji su joj dali mediji : "DOKTORKA SMRT"!
Isto tako , potvrdilo se: "Zlo koje se boji da se za njega sazna, sigurno je veliko." Da, veliko, preveliko, nemerljivo!
Koja je to licnost... ne cudi me sto nije izjavila zaljenje, saucesce, a tek PRIZNANJE greske - NE, takvi likovi su nepopravljivi!
Nadam se samo da ce i ona kao i mnogi drugi slicni joj, posebo iz tuzlanskog UKC-a (Mario Krizic, Salih Azabagic, Samira Hasic...) jednog dana osetiti slicnu bol...
Hoce li se onda setiti sta su cinili??? nevenkagaragic



Post je objavljen 15.07.2015. u 11:00 sati.