Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Potrebno je darivati krv koja nedostaje



Crveni križ Rijeka

Zbog povećanih potreba za krvlju i krvnim pripravcima, molimo darivatelje svih krvnih grupa da, prema mogućnostima, pristupe darivanju krvi na Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu KBC Rijeka ili na akcijama u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Rijeka.
Radno vrijeme Zavoda za transfuzijsku medicinu je ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 8 do 15 te srijedom od 8 do 19 sati.
Akcije darivanja krvi održat će se u subotu 11. srpnja od 8 do 13 sati u Domu Čavle i u ponedjeljak 13. srpnja od 8 do 12 sati u MO Drenova.


--------------------

U KLINIČKOM zavodu za transfuzijsku medicinu riječkog KBC-a nedostaje krvi i krvih pripravaka svih krvnih skupina, pa poziva sve darivatelje da sljedećih dana daruju krv, doznaje se u srijedu iz riječkog Crvenog križa.

Radno vrijeme ovog zavoda je ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 6 do 15 sati, a srijedom od 8 do 19 sati. Sljedeća terenska akcija darivanja krvi organizirat će se u subotu, 11. srpnja od 8 do 13 sati u Domu Čavle, a u ponedleljak, 13. srpnja u Mjesnom odboru Drenova.

Zainteresirani darivatelji sve potrebne informacije mogu dobiti u Odsjeku darivatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka ili na besplatni telefon za darivatelje krvi 0800 200 221.



lp, borivoj

http://budan.blog.hr/


Post je objavljen 09.07.2015. u 16:13 sati.