Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ŽUPAN DAMIR BAJS I DAVOR ŠUKER PARADIRAJU PO BJELOVARU



Predsjednik HNS-a Davor Šuker, jučer u četvrtak (02.07.2015.) gostovao je u bjelovarskom Hotelu Central u vlasništvu Radakovića Petra i Vesne, te za vrijeme Izvještajne skupštine Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije obratio se je nazočnoj skupštini.

Dok naša županija grca u velikim problemima župan Bajs se naslikava sa Šukerom po Bjelovaru. Ja mogu to da kažem; zbogom bjelovarsko javno mnenje - koje je postalo ludo, jer Bajsa ne pitaju za nikakve rezultate bilo to ekonomske i gospodarske...

Totalno smo zaostala sredina. Ništa se ne gradi i ništa se ne radi,..., životni standard je sve gori i teži, a stopa nezaposlenosti je sve veća... itd. Stanje je katastrofalno. Nije ništa bolje ni u drugim dijelovima Hrvatske.

Na Šukerovoj konferenciji nije bilo ni jedne riječi, koliko su ukrali novaca iz proračuna BBŽ-a za "truli" nogomet i koliko se financija izdvaja - u što?!

Nogomet u Hrvatskoj je prezren i diše na škrge. Dok predsjednik HNS Šuker, je gostovao u Bjelovaru, USKOK i kriminalna policija je pretresala kuće, stanove i vile od Zdravka Mamića i njegova brata Zorana i Damira Vrbanovića i drugih....

Nije to niša slučajno - zašto je sad Šuker u Bjelovaru boravio, od dakle je krenula karijera od Zdravka Mamića, sa nogometom i pljačkom drvne industrije "Česma", gdje je u svemu kumovao bankar Petar Radaković. To je jedan sve opći kriminal u kojemu je sudjelovao gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić. Nogomet u Hrvatskoj političari koriste u predizborne svrhe.

-------------------------------------------------
Branko Stojković
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
03. srpanj 2015.
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2649
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)



Post je objavljen 03.07.2015. u 09:00 sati.