Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DO KADA ĆE NAM UDBA I KOS I BIVŠI PARTIZANI I KOMUNISTI "SOLITI PAMET"?



Danas, (02.07.2015.) u Bjelovaru, u narodnoj knjižnici "Petar Preradović", u 20,00 sati je predstavio svoju knjigu Davor Domazet - Lošo "Admiralovi zapisi ili o pobjedi ljubavi".

Na tribini mogli su se vidjeti HDZ-ovci, kao što je Marijan Coner i Mato Ćurak, i dr. Slušali smo opet Domazetova ista ponavljanja i izlizane priče. Kada bi ja ocjenjivao njegovo cijelo izlaganje - koliko u njemu ima istine? To bi bilo jedva 20-tak posto - istine. A sve drugo je laž.

Lošo je svašta tu drobio, taj čovjek je bahat i pun sebe... On je veličao HDZ-ovce Franju Tuđmana i Gojka Šušaka i hrvatske generale... Puno toga bi imao pobijati i negirati, ali volio bi postaviti "pet-šest" pitanja Domazetu - Loši. Prvo bi ga pitao: Kad je on to shvatio da više nije Titov klon? Sad blati Titu i baca svu krivnju na njega. Čas izražava sumnju da to nije pravi Tito.

Ono što je najgore, na kraju predavanja Lošo, nije dozvolio pitanja. Na što su neki u "studijskom odjelu", gdje je bilo pred-stavljanje knjige, su se pobunili... Jedan čovjek se čak uzeo za pravo, da brzim koracima se uputi i izađe iza stalka mikrofona - organizatori su ga htjeli ušutkati, ali taj čovjek se nije dao. Rekao je Loši da to nije demokracija ljude ušutkivati.

Taj čovjek je upitao Lošu zašto "pljuje" po Njemačkoj naciji, te da je i on sam nijemac. I kako može pričati gluposti da "taj lažni Tito" je bio porijeklom nijemac. Cijelo vrijeme toga čovjeka su htjeli splesti sa svojim dovikivanjem... Rekao sam nazočnima na tribini da UDBA i KOS su nam dosta zatvarali zadnjih 25 godina usta i da više neće...

Dok sam odlazio sa tribine svakakve misli su mi se javile; da je HDZ-e banda koja je opljačkala i uništila narod.

-------------------------------------------------
Branko Stojković
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
02. srpanj 2015.
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2648
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)


Post je objavljen 02.07.2015. u 22:58 sati.