Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/staklenozvono

Marketing

jedan nabrzaka !

Recept naughty
Za ponijeti na more kad ostajete čitav dan.
Za grickanje u hladu na zraku.
Za prilog mesnom ili ribljem ručku.
Za što vas volja !



cca 1 kg naribanih tikvica ( ocjeđenih )
cca 12 žlica brašna
cca 1 dcl mlijeka
cca 1 dcl ulja
cca 6 jaja
cca 1/2 kg svježeg sira
prašak za pecivo
soli kolko vas pita smijeh

Tikvice naribajte i dobro ocijedite,



pa dodajte ostale sastojke.



Peći možete i u velikom limu od pećnice, brže će vam se ispeći, ali ja sam odlučila da hoću slanu tortu.
Obložila sam lim papirom za pečenje,



i tutnula ga u pećnicu.



U međuvremenu, preporučam ovaj položaj:



Pecite dok se ne ispeče. smijeh





Dobar tek ! njami

update, e, curke, ako ne ogulite tikvice, već ih naribate s onom finom, zelenom korom, dobit ćete krasnu "šarenu" strukturu torte :-))))

Post je objavljen 26.06.2015. u 18:33 sati.