Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gordanasi

Marketing

MAMA... :((((

28.08.2012.



MAMIN ROĐENDAN...:(((((( Tužna sam što nisi tu...trebam te, trebam tvoje savjete, trebam te da me zagrliš, da me ohrabriš i da mi kažeš "Sve će biti dobro..." Meni se čini da više nikada neće biti dobro...Bila sam kod tebe i Cece danas, neko vam stalno krade cvijeće ali nema veze ja ću i dalje donositi...Poklanjam ti tvoju omiljenu pjesmu Una lacrima sul viso - Jedna suza na tvom licu... kako si samo voljela tu pjesmu...a suze na mom licu... VOLIM TE MAMA!








„ Majka je najiskreniji prijatelj koje imamo kad se na nas sruče teška i nenadana vremena, nenadana iskušenja; kad nevolje zamijene prosperitet; kad nas napuste prijatelji koji s nama uživaju u dobrim vremenima; kad se nevolje nagomilaju oko nas ona će se pribiti uz nas, ohrabriti nas svojim nježnim savjetima i tako odagnati mračne oblake i vratiti mir u naša srca“ (V. IRVIN)

MAJKA... Majka je SVE... nevenkagaragic

poštovanje, pozdrav slučajno naiđoh na vašu stranicu, baš danas što vi kažete toliko toga se sruči. kod mene bukvalno na tatinoj kući jedan zid potporni ispod bašte pukao kao da opisuje našu bol, i sad odjednom troškovi ogromni majstori...vidite pričam vam a ne znam vas al... osjetim toliku bol i ovako, donekle jer sam i ja izgubila mamu, 3.9.2009. moždani, ali tjedan je imala upozorenja, nazovi liječnici su sve ignorirali, da bi ona subotom imala udar, ishemijski, pala u komu, i umrla idući četvrtak u 21,30. imam sestru i tatu , i svoju obitelj troje djece...al otkad nema nje Nada, tako se zvala, koja ironija mi smo svi bez nade, obezglavljeni više ništa nije ni približno isto... bol, tuga i oooogromna praznina, mogu samo zamisliti kako je vama, eto morala sam podijeliti s vama, ima nas nažalost s tom boli jako puno. Marina, Mostar


Post je objavljen 22.06.2015. u 10:28 sati.