Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Zagreb - kamperska meka



Jarun. Snimio: Vanja


Vjerovali ili ne, u posljednje vrijeme se Zagreb prometnuo u pravu kampersku meku! wink

Nakon davnih godina kada je u blizini bazena "Mladosti" na Savi postojao pravi pravcati kamp, kojeg je naslijedio onaj ne tako prikladni uz motel "Plitvice" na obilaznici, a o onom novom, između Jarunskog jezera i novog mosta preko Save na produženoj Vrapčanskoj, se još uvijek sanja, Zagreb ovih dana ipak ima čak dva kampa! Istina, između njih ima dosta razlika, ali, hej, kamp je kamp!

O onom privremeno-stalnom kampu na Savskoj cesti sa uglavnom domaćim gostima (koji ne plaćaju turističku taksu) i prigodnim povremenim političko-kulturno-zabavnim programom znamo već dosta, no ovih se dana pojavio i onaj drugi, potpuno privremeni, sa mješavinom domaćih i stranih gostiju (koji plaćaju boravišnu pristojbu i sve ostale troškove) koji će tokom slijedećih dana vjerujem uživati u glazbeno-scenskom programu i, na žalost, i najavljenoj kiši u utorak tokom dana.

In Music festival 2015 počinje sutra, 22.06.2015., u ponedjeljak i trajat će do srijede, 24.06., a susjedni otok pretvoren u kamp već prima svoje goste ... sve se šareni od šatora, između kampa i otoka s pozornicom je već postavljen i pontonski most, a i redovi kemijskih WC-a već čekaju prve korisnike. Prošao sam danas s druge strane jarunske veslačke staze i evo nekoliko fotki sa posljednjeg dana prije početka festivala!



Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Post je objavljen 21.06.2015. u 17:31 sati.