Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nevenkagaragic

Marketing

ZA BLOGERE…

(post pisan 06.03.2015.)


Kako ste, blogeri?
Za blogere - ako niste znali, a zelite ucestvovati u istrazivanju, evo:


MARKETING ITD

Analize i istraživanja Pre 2 dana Sandra Kravitz Simonović
Imate blog? OBAVEZNO se priključite ovom istraživanju!
"Za čitanje ovog teksta biće ti potrebno oko 1 min.

Blog je mrtav – živeo blog! Na svakih nekoliko meseci pojavi se priča da su društvene mreže ubile blogove (i novine, i TV i ostatak weba), pa ipak, blogovi opstaju uprkos svemu i svima. Možda zvuči neverovatno, ali svaka treća web stranica na svetu je blog. Čak tri od četiri internet korisnika redovno čitaju blogove, a svakog dana objavi se blizu 3.000.000 blog postova. Pet od šest internet influensera su blogeri, a na njih najveći uticaj vrše opet – drugi blogeri.

Blogosfera bivše Jugoslavije se do 2008. godine eksponencijalno razvijala. U to vreme je brojala do čak 1.000.000 blogova. Ali o blogovima u regionu danas znamo manje nego ikada. Blogeri, ne znamo kako ste, a to je važno!
Dragana Đermanović

Zbog toga što nije poznato zbog čega regionalni blogeri ne pišu češće, da li se osećaju sigurno da objave šta god žele, imaju li podršku prijatelja i od koga trpe pritiske (ukoliko ih trpe), kao ni koliko ima blogova, na kojim su platformama, da li su blogeri i blogerke upoznati sa svojim pravima, koliko često su ta njihova prava ugrožena… sprovodi se istraživanje #BLOGOMETAR15 Prometric servisa i Centra za edukaciju Pro educa, kao projekat PR Pepper Communications agencije...

Za BLOGERE:

Potrebno je svega petnaestak minuta da učinite mnogo za svoj i ostale blogove u regionu:

Popunite istraživanje klikom na ovaj LINK
Napišite blog post kopirajući tekst o Istraživanju (ceo tekst koji možete kopirati i objaviti na svom blogu, baner, kao i ilustracije možete preuzeti sa ove adrese)
Podelite link do ovog teksta uz oznaku #Blogometar15 na društvenim mrežama klikom na odgovarajuću ikonicu na kraju ovog teksta.

Detaljne rezultate u različitim formatima biće podeljeni javnosti, naravno uz zadržavanje anonimnosti svakog ispitanika. Za sva pitanja pišite na blogometar@proceniweb.com


Hvala na solidarnosti!" (Preuzeto sa www.xafsingITD.com )

--------------------------------------------------------------------------------

Ja sam juce to obavila (nasla na portalu klix.ba ), a prethodnog dana (04.03.) sam bila odustala, ali mi je gordanasi objasnila da sam verovatno na prvoj stranici promasila neke odgovore koji se zahtevaju.

U medjuvremenu, nakon najave ukidanja bloger.ba , ja sam krenula sa prvim postom 01.02.2015.godine, odnosno prepisivanjem svog bloga na blog.hr pod nazivom

Moj Sin Denis Garagic




i polako nastavljam dok ne proradi novi-nas blogaj.ba

Pozdrav blogerima



Post je objavljen 16.06.2015. u 07:50 sati.