Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

VI PROSUDITE ŠTO JE TU NORMALNO?!



Što sam danas od 13,00 do 16,00 sati vidio na "Terzijani" u Bjelovaru. Pod jednim šatorom sjedili su dvadesetak HNS-ovaca na čelu sa ministricom Anom Mrak Taritaš, u narančastim majicama.

Od drugih gostiju nikoga nije bilo. Dok mediji su javljali da i Vesna Pusić, je u Bjelovaru, nigdje na trgu Kvaternika ona nije viđena. Ali u parku zato se je pojavio saborski zastupnik Zlatko Tušek u pratnji jednog svog prijatelja.

U neposrednoj blizini jedna "jadna" žena je prekapala po kontejnerima za smeće. Zlatko me je pozdravio, a ja sam mu skrenuo pažnju na tu ženu, i na ovaj "vašar" na kojemu nikoga nema. I na sve težu situaciju u našem gradu. Zlatko mi je rekao - da on kao jedinka u Saboru RH., ništa ne može.

Na korzu su prikupljali potpise Mijat Stanić, i njegovi aktivisti "za referendum" o "referendumu", ja sam im potpisao - oni su se s mnom rukovali i zahvalili mi...Prošle subote na "Terzijani"su prosile dvije male djevojčice, koje su rekle; da su iz Daruvara, a da ih je mama tu dopeljala.

Eto, na što se je svela "Terzijana" koja se odvija, tako rečeno pod prozorima "Rimokatoličke crkve", odnosno katedrale. Proslavlja se okupatorica i masonka, koja je sa konjima sexualno općila. Još uvijek na ulazu u katedralu nalazi se na štok okovratnicima "falus". Kako posta bludnicom tvrđa vjerna?

Branko Stojković
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
13. lipanj 2015.
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2618.

++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)



Post je objavljen 13.06.2015. u 10:40 sati.