Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Sve su to "đabelebaroši" nikakvu Hrvatsku nisu oni stvorili.



Stjepan Budinski našao se pod optužbom i kaznenom odgovornošću Ministarstva branitelja Republike Hrvatske zbog zloupotrebe položaja.

Kada je Budinski uhvaćeni u kriminalnoj igri onda je ponudio svoju ostavku.

Stjepan Budinskog, predsjednik Odbora za branitelje (i predstavnik svih udruga) koji je zbog ratnih zasluga svojedobno proglašen počasnim građaninom Grada Bjelovara, otkriveni je sukobu interesa...

Budinski je, razvojačenom hrvatskom branitelju i 20-postotnom vojnom invalidu Budimiru Božoviću, koji je zajedno s još jednim članom obitelji živio u Kašljevcu - dao stan i to nelegalnim putem.

Kao glavni čovjek Odbora za branitelje Budinski je pronašao stan u Bjelovaru koji je pod upravljanjem Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom.

Budinski je udario pečat na mjesto gdje se trebao potpisati predstavnik Ministarstva branitelja. Stjepan Budinski osumnjičen je za počnjenje kaznenih djela lažnog predstavljanja i zlouporabe položaja i ovlasti.

Sve je došlo do incidenta kada su se drugi branitelji pobunili, kada su saznali da Budinski dijeli samovoljno stanove bez liste prioriteta i ispod službenoga stola...

Branko Stojković

---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
07..lipanj 2015.
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2609.

Post je objavljen 07.06.2015. u 07:37 sati.