Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samojaa

Marketing

Trebao je ovo biti...

...jedan vedar post jer sam imala neke ideje u glavi ali.....
Već nekoliko dana se borim (opet) sa tom šugavom depresijom. Baš kad sam pomislila da je napokon sve u redu i da nakon pet mjeseci mira to odlazi u prošlost evo nje opet. Nakupilo se toga cijela hrpa i sve od jedanput opalilo po meni.
Neki dan je bilo dvije godine kako sam proživjela jedno odvratno,traumatično iskustvo. Nisam potražila pomoć praveći se jaka već sam nakon šest mjeseci pukla. I od tada se borim sa samom sobom,bubama u glavi i živim dan po dan. Nekada sam iskreno sretna a nekada nabacim onaj lažni osmijeh i furam kroz dan.
Sječanje na taj dan pokrenulo je u meni onu staru nelagodu koju sam gurnula u neku ladicu i dobro zaključala. Na žalost, brava je popustila i ona je opet na slobodi. Uz to sve mi se poslože situacije jedna gora od druge. I danas nemočno gledam u jednu točku,palim jednu za drugom i ne znam kam dalje. Ono.....sama sebi govorim "Diži dupe bilo je i gore. Pokaži svima da ti možeš" A drugi tren već sam u nekom crnilu. Pa pm koliko mojih Ja ima u mojoj ludari????nononut
Biti samohrani roditelj bez ičije potpore i podrške u ovoj državi je ravno katastrofi!!! Bivši uživa u našoj kući,pravi tulume,roštilja.....djeci savršeni tatica. Ja u postanarskom stanu ne znam kak bum sutra jer financija nema. A njega kad pitam odgovori-imaš se kam vratiti. Ofkors......noge polomila žureći ti natrag. Zbog tebe i tvojih obećanja sam u super financijskom krahu.
Ali...ljuta sam na sebe!!!!!madmadmad
Ne želeći se svađati,vući po sudovima,ogovarati i sve ostalo šta ide kad imaš idiota od bivšeg ja sam se povukla od svega. I sad sam pokušavam izgraditi novi život a jedino što sam uspjela je da sam doživjela slom živaca. I kak mi se čini i drugi je na redu!
Pa onda.....mislim da nekoga poznam a ono..nož u leđa!tuzan
I mislim imam se kome isplakati i izjadati a ono.....odfakaj!tuzan
I mislim da će telefonski poziv pomoć a ono.....kritiziranje!tuzan
headbangheadbangheadbang Eto...i to sam pokušala ali ne pomaže!
Mislim da bi mi trebao jedan vritanjak pa da mi dođe iz guzice u glavunamcor
Pffffffffffff.....

Post je objavljen 25.05.2015. u 12:00 sati.