Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ZAŠTO I KOME JE TREBAO OVAJ LAŽAN "DOMOVINSKI RAT" ?!



ZAR BAŠ ONI SRBI NA "BALVAN BARIKADAMA" NISU OMOGUĆILI SEBI SVA PRAVA, TJ. PRIVILEGIJE U (TOBOŽE) NOVOJ NASTALOJ DRŽAVI "HRVATSKOJ"

Srpska manjina u Hrvatskoj, sad percipira u vlasti od gotovo svih mjesta: vlade, sabora, županija, gradova, općina i mjesnih zajednica... Oni se nalaze u svim strukturama hrvatske vlasti. Srbima nikada nije bilo bolje nego sada. Hrvatska im je izgradila kuće, i vratila svu imovinu, osigurala socijalno i radni staž, itd. Srbi "četnici" su amnestirani i abolirani za svoje zločine, te dobar dio tih pobunjenika se je vratio nazad u Hrvatsku. I oni opet "ponovo"imaju bolja prava nego mi Hrvati.

S druge strane: Sad imao masu lažnih invalida mistifikatorskog "Domovinskog rata", to su sve mladi "jebi-vjetri", s visokim mirovinama i činovima, stanovima i kućama, autima i drugim benificijama... Gdje je sad ta hrvatska samostalnost? HDZ- e i SDP-e u koaliciji su sa srpskim strankama, kojih nikada nije bilo više u Hrvatskoj nego sad. Što smo od Franje Tuđmana, "partizanskoga ratnog zločinca" drugo od njegove politike mogli i očekivati.

Hrvatski narod je izdan, pokraden i zadužen,..., ponižen, "žrtva je gladi" u svojoj vlastitoj bogatoj zemlji.... Sad: Imamo "šejika" Stjepana Mesića, tog bivšeg vrhovnog komandanta JNA, koji je 1991., radio genocid nad Hrvatima i Hrvaticama. Imamo popove na državnom proračunu i kriminalnu Crkvu, koja se je sad maksimalno povezala sa UDB-om i svim bivšim komunističkim strujama... Hrvati su sad robovi upregnuti u "kola skupe i luksuzne" birokracije.

---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
18. svibanj 2015. (ponedjeljak)
ŠTIT - Udruga
Erste banka : HR 482 40 200 611 00 732 757
Tel/mob: 0958148290
URED. Ul. Masarykova 8. BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2583.


Post je objavljen 18.05.2015. u 09:52 sati.