Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

IMA LI POLICIJA U BJELOVARU PAMETNIJEG POSLA?!

http://crostojkovic1958.blog.hr



Prijavili su mene jučer (08.05.2015.) neka trojica (neću ovdje spominjati njihova imena) policiji, da sam im ja rekao da su: "pederi". Danas (09.05.2015.) je u 12,55 sati došla policija kod mene kući. Kako me nije bilo doma, moja supruga im je rekla da sam otišao u centar grada Bjelovara. Ona me je zvala na mobitel i to mi je prenijela. Ja sam s mobitela nazvao policijsku postaju i rekao da se nalazim kod T-coma. Nije prošlo malo više od dvije minute i oni su došli. Sjedili smo na klupi u parku i razgovarali.

Oni kažu da: Navedeni događaj se dogodio, jučer u 09,35 sati. Da sam ja prolazio nogostupom pokraj dvorišta od Željka Sabola i da sam im rekao da su "pederi".

Ono što je ovdje zanimljivo - da jučer je policija došla oko 15,30 sati kod Sabola u Trojstveni Markovac tražiti osobe koje su me prijavile. Moja supruga je u to vrijeme - onuda išla s posla i čula je; kako im vlasnik kuće Željko Sabol, (tim istim) policajcima je kazao: što ih vi dolazite ovdje tražiti?

Policija je postupala po toj prijavi i načinila zabilješke. Te, je s mnom obavila razgovor. Iako nije baš bilo - kako su me navodno "oni" prijavili, odnosno za što su me teretili, meni je to sve izgledalo smiješno - za što policija izlazi van i troši vrijeme i benzin i auto.

Iznenadilo me je to - kako policajac koji je s mnom razgovarao je pristrano postupio. Na moje pitanje njemu - i vi kažete da su bila trojica koja su me prijavila. On je odgovorio našao sam ja njih i "četiri" i mislim da tamo u dvorištu ih je bilo i više osoba. Iz ovog svega se može lako zaključiti da - policija nije došla u 09,35 sati, niti su s mnom isti dan obavili razgovor nego tek drugi dan.

Zvao sam s mobitela unutrašnju kontrolu MUP-a u Zagrebu i ovo im sve saopćio. Čovjek fin i kulturan lijepo me je sve sasluša i bio je iznenađen zašto policija nije obavila s mnom isti dan razgovor. I zbog kakve gluposti uopće bjelovarska policija postupa.

NAPOMENA: Što je cilj načelnika policije u Bjelovaru, Žarka Čanađije, da mi godinama piše lažne prijave.
---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
---------------------------------------
09. svibanj 2015. (subota)
ŠTIT - Udruga
Erste banka : HR 482 40 200 611 00 732 757
Tel/mob: 0958148290
URED. Ul. Masarykova 8. BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2570.


Post je objavljen 09.05.2015. u 15:14 sati.