Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zapisiljutihbaba

Marketing

CRNI KAPUT

U Gradskoj knjižnici u Vukovaru, u utorak, 28. travnja 2015. godine, predstavljen je moj prvijenac „Crni kaput“.
Predivnu večer, nezaboravnom su mi učinili svi nazočni, a nadam se da se i mi vidimo na nekim budućim promocijama
.

Sa stranice Gradske knjižnice Vukovar:
U prepunoj Gradskoj knjižnici u Vukovaru predstavljen je roman prvijenac Tanje Belobrajdić „Crni kaput“ u utorak, 28. travnja 2015. godine.
„Crni kaput“ je roman koji govori o vukovarskoj tragediji iz perspektive braniteljice koja je i sama, osobno, prošla pakao rata. No, roman nije autobiografski. On ostavlja mogućnost da se, sve što je opisano, nekome i dogodilo. Ovaj roman prije svega govori o čovjeku koji poslije svega ostaje Čovjek. Večer punu emocija i prisjećanja na slavne dane, svojim su dolaskom uveličali Tanjini suborci, branitelji i prijatelji, a događaju je nazočila i pročelnica za kulturu i turizam grada Vukovara Marina Sekulić.
Nakon dirljivog uvoda ravnateljice Gradske knjižnice Vukovar Vlatke Surma Szabo, koja se prisjetila Vukovara 1991. i svog ranjavanja, o romanu su govorili dr. Dražen Švagelj, predsjednik ogranka Matice hrvatske iz Vinkovaca, prof. Lilijana Radobuljac urednica knjige, časnički namjesnik Vladimir Alf Balgač, satnik Damir Maduna i sama autorica.
Toplo i prijateljsko ozračje obojili su svojim nastupom Najbolji hrvatski tamburaši, a gosti su dugo, uz domjenak, stajali u redu, čekali posvetu u knjizi i radovali se nekim ponovnim susretima.

Post je objavljen 06.05.2015. u 08:41 sati.