Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nevenkagaragic

Marketing

DENIS – 86 MESECI...

(post pisan 25.09.2012.)



"Zivot ce preko nas preliti talase, sutoni nasi bice bez povratka.
O, tek ujutro jasno, jasno zna se kako je staza nasa tuzna i kratka."


Komentari na blogger.ba (post pisan 25.09.2012.):

"Vjeruj mi, ja ne znam što bih da te izgubim
moj cijeli svijet bi stao...Ako odeš ti još jedan život s tobom odlazi..."
Svijet je stao...i kao da je sve otišlo sa njima...
Draga Nevenka predivne su vam ove fotografije Denisa.
Voli vas
Gordana

Objavio/la gordanasi 1. Oktobra 2012. u 14:59

"Gosp.Nevenka razumijem vasu tugu.Upoznala sam vaseg Denisa kod Biljane Lovric.Krasan djecak,takav je na mene dojam ostavio.Mogu samo reci steta i iskreno se nadam da u konacnosti postoji kazna za one sto se ogrjese o zivot .Pozdrav Zrinka"
Objavio/la Gost_1736 4. Oktobra 2012. u 11:33

"Pozdrav i iz Sarajeva.Nema tih rijeci koje mogu pruziti utjehu, neka vam Gospodar olaksa,a Denisu neka podari najljepse blagodati onog svijeta.Dusa me boli, za svakim dobrim covjekom, posebno mladim koji rano napusti ovaj svijet,a cini mi se da ga dobri ljudi napustaju najprije od svih."
Objavio/la gostNN 8. Oktobra 2012. u 9:58

"Postoji mogućnost preispitivanja ustavne odluke, a svakako slijedi obraćanje Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu. Samo dobro pazite kako ćete poslati predstavku, jer i tamo čekaju "naši ljudi" "pravni savjetnici" koji, bez znanja zvaničnih lica, odrade "svoj posao", npr. odbace predstavku kao nedopuštenu bez argumentovanih razloga i bez poštovanja protokola uvaženog suda.
Zaista je odvratno postupanje "svemogućih" naših pravosudnih institucija koje, brutalno gaze osnovna građanska prava, ismijavajući uzaludne pokušaje građana u njihovoj poštenoj borbi za održavanje normalnog ljudskog dostojanstva, pri čemu predstavnici tih institucija u ljudskom obliku, nemaju niti jedan elemenat čovječnosti u njemu. Strahovita je konstatacija da se teško iz njihovih korumpiranih redova mogu izdvojiti oni koji zaista rade "svoj" posao."

Objavio/la Gost_2461 13. Februara 2013. u 7:01

"Hvala puno Gost_2461, upravo sam i sama razmisljala o tome - znam da i tamo cekaju nasi "eksperti", upravo je onaj poslednji ostavio iza sebe "uspesne" poteze (ako je verovati novinarima). Zalosno je, ali vrlo moguce, da ce se i u Strazburu nastaviti borba s vetrenjacama (bosanskohercegovackim).
Strasna je cinjenica da je ova drzava korumpirana u bas svim segmentima, a svetli primeri koji se mogu izdvojiti (ipak), izgube se kao kap u moru."

Objavio/la nevenkagaragic 13. Februara 2013. u 9:03


Post je objavljen 05.05.2015. u 08:59 sati.