Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Sačekuša (mog života)

Trpjeti 4 godine (ili 4 dana, 4 minute, 4 sekunde ...) nesposobnu i bezobzirnu (bezobraznu) rusko-srpsku (britansku) marionetsku vlast koja uništava (neodgovorno i razarajući) hrvatsko nacionalno biće je bespotrebno ...
Arsenal političkih poteza (svojstvenih nekim prijašnjim vremenima (robovlasništva, feudalizma)) i teoretskih modela odnosa prema poziciji vlasti (otuđenje političke moći) kukuriku (orjunašku) vlast je svelo u anakrone okvire. Zabluda demokracije (o nenasilnom razračunavanju sa ostacima nedemokratskih struktura).
Igra s imovinskim karticama dužnosnika (u odnosu na objavu Registra branitelja) samo je jedan u nizu korištenja (zlouporabe) zakonodavne vlasti kao sredstva priznavanja nesposobnosti i prizivanja vanjskog moćnog saveznika (Rusije) kao sredstva zadržavanja vlasti.
Orjunaši (kukurikavci, bando)! Nije nas briga za vas, faraone, titove mudrolije (titoizam; vlast (marionetsku) po svaku cijenu)! Nije nas briga za Ruse!
Odlazite ili ćemo vas najuriti ... (dosta nam je vaše demagogije i zastrašivanja).
Dosta nam je 100% invalida koji se bore za Hrvatsku (100% žarom). Sramota nas je da se 100% invalidi iznova sukobljavaju s vama za dobrobit Hrvatske!
Posramljeni smo vašim ništavilom (u koji ste nas uvukli obezvrijeđujući ikakav red i zakone)!

Bando bezvrijedna!
Sačekati ću parlamentarne izbore i obračun s bezvrijednim ostacima titoizma - četništva (umotanog u celofan izgubljenosti vas samih koji ne znate zašto, ni kako bi zadržali vlast ...)
Sačekuša (toliko omiljena u medijima, spremnih i ulično ubojstvo krstiti srbizmom).
Sačekuša mog života.





Post je objavljen 05.05.2015. u 03:09 sati.