Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/e-knjige-na-hrvatskom-jeziku

Marketing

Tana French

Tana French - Vjerno susjedstvo

Cijeli tijek života Franka Mackeyja odredio je jedan trenutak kada mu je bilo devetnaest. Trenutak u kojem se njegova djevojka, Rosie Daly, nije pojavila na dogovorenom sastanku i nije pobjegla s njim u London kao što su planirali. Frank od nje, ili o njoj, nikada više nije čuo ni rijeci. Dvadeset godina poslije, Frank još živi u Dublinu i radi kao prikriveni istražitelj. Raskinuo je sve veze sa svojom problematičnom obitelji. A onda mu sestra javlja da je pronađen Rosien kofer…

Tana French - U šumi

Dvanaest ti je godina. Ljetni su praznici. Igraš se u šumi s dvoje najboljih prijatelja. Nešto se dogodi. Nešto strašno. I njih dvoje zauvijek nestane… Dvadeset godina poslije, Rob Ryan - dijete koje se uspjelo vratiti - detektiv je u dublinškoj policiji. Promijenio je ime. Nitko ne zna za njegovu prošlost. Čak se ni on sam ne sjeća što se dogodilo onoga dana. Ali, kada na mjestu stare tragedije bude pronađeno tijelo djevojčice, Rob je ponovno uvučen u zloslutni misterij.

Tana French - Sličnost

Nastavljajući tamo gdje se završavaju posljednje stranice njenog bestseler romana U šumi, Tana French ponovo nas nepokolebljivo drži u napetosti izuzetnog psihološkog trilera kojim je potvrdila svoje mjesto među najboljim suvremenim piscima trilera i kriminalističkih romana.
„Odnekud sam je poznavala, milijun puta sam joj vidjela lice. A onda je čitav svijet zašutio, skamenio se. Tama je urlajući navrla sa svih rubova, i jedino je djevojčino lice buktalo u središtu; jer to sam bila ja, modrih usana i nepomična, sa sjenkama nalik tamnim modricama ispod očiju.“download - sve knjige:
Tana French - sve knjige

Post je objavljen 25.04.2015. u 21:24 sati.