Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Da postavljao sam mnoga pitanja na koja nisam nikada dobio odgovore.

DANA, 17. TRAVANJA 2015., PETAK, 18,30 SATI - BJELOVAR

Kad sam 1991. godine obukao uniformu ZNG-a, mislio sam da se borim za slobodu. Ali ubrzo sam shvatio da od te slobode neće biti ništa. Jer oko sebe sam uočio mnoge lažne domoljube i ljude. Nisam tu nepravdu mogao gledati, pa sam nakon malo više od sedam mjeseci odlučio se skinuti i vratiti uniformu.

Ne bi se rado ni prisjećao tih dana, jer nismo ratovali za nikakvu Hrvatsku, nego ratovali smo za ratne profitere i pljačkaše. Oni svi su gotovo dolazili iz redova partizana, komunista, UDB-e i KOS-a. itd. Danas jedan Ivica Todorić, drži u svojim rukama pola Hrvatske. Njegov otac Ante bio je glavni povjerenik CK-SKJ-u u totalitarnom sistemu SFRJ-a.

I tako me još više rasrdi kad sam vidio na naslovnici 24sata, naslov "U RATU S PETNAEST" Dijanu Bertić iz Bjelovara. Između ostaloga u toj novini piše - kako je kao "curica" bila odabrana da bude zapovjednica desetine minobacačke i kako je obišla ratišta... I kako je ravnopravno stala uz bok "hrvatskim ratnicima".

Dijana Bertić u svojim lažima intervyu spominje (krajem lipnja) TO Bjelovar, koju ja tamo nikad nisam vidio. Te spominje stradalnike u Kusonjima, s kojima ona nema nikakve veze... Niti ima kakve veze s bilo kakvom realnošću... Sjećam se Dijane sa barikade u Bjelovaru, bila je u maskirnoj uniformi i držala je automatsku pušku i imala je sunčane naočale, bila je uvijek u intimnom društvu sa Jakovom Ćorićem.

Njih dvoje su glumili neke "gardističke maskote", odnosno oni često su pozirali foto reporterima. Naslikavali su se za novine i druge medije... Nama ozbiljnim hrvatskim braniteljima to je sve bilo smiješno i tragično. Uvijek smo se pitali; koliko je puta mlada Dijana "očistila pištolj" od Jakova?!

Gdje je danas Jakov Ćorić? On postao je ratni profiter, jer sad je vlasnik tvornice "jaja" Gala. U toj bivšoj tvornici od "5. maja" radio je njegov otac, koji je bio poslovođa i bio je u komisiji i radničkom savjetu, sa Antom Todorićem "je kemijao" kako je htio... Još u povijesnom arhivu u Bjelovaru vide se njegovi i Todorićevi potpisi...

Taj članak koji je izašao u dnevnim novinama 24sata o Dijani Bertić - Frančić, koja je u mirovini od 2006. godine i pomaže u bjelovarskom "Caritasu", napisao je Željko Rukavina, također lažni invalid Domovinskog rata. Imamo mi takvih "uhjebljenika" jako puno.. Lakše bi izašli s JNA i četnicima na kraj, nego sa njima...


---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
17. travanj 2015. (petak)
ŠTIT - Udruga
Erste banka : HR 482 40 200 611 00 732 757
Tel/mob: 0958148290
URED. Ul. Masarykova 8. BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2539.


Post je objavljen 18.04.2015. u 08:33 sati.