Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KOJA JE ULOGA LAŽNE KRISTOVE CRKVE?!



Ajde zamislite kakve sve gluposti popovi pričaju i nitko im za te laži i obmane ne zatvara gubava usta. Preplavili su javnost sa bolesnom iluzijom. Zamislite "Bog" ima majku - ona se zove "Majka Božja". Pa koje su to budalaštine. Bog ima "krsnu slavu" on ima kapelice i kipove... Njemu trebaju mise i svetkovine. Bog ima i sina, ali kćer se ne spominje. Od Isusa oni traže da im ojača životnu vjeru. U što sve vjernici neće povjerovati?

Danas u 21. stoljeću ne priliče takvi nazivi,.., s kojima se "lažni svećenici" služe, te sami sebe nazivaju: Uzoriti, velečasni, uzvišeni, itd. Sad u ovim "smućenim" svijetu i vremenima obmana je na svakom koraku bilo to religijska ili politička. Pogledajte samo znanstvenike koji su zalutali u svoje sotonske naume. Istinita i lažna o ukazanja - Biskupi su "mafija" i to gora od Heroda. Religije svijeta velika je zabluda čovječanstva.

Ono što je najgore popovi sebe i svoje raskošne hramove sakrivaju iza tobožnjega domoljublja i tradicije i običaja, a u biti oni kroz povijest uvijek su izdali i iskoristili narod. U Hrvatskoj ova vlast proizlazi iz "đavlijeg saveza" koji je sastavljen od bivše UDB-e i Rimokatoličke crkve. Oni su se zajedno povezali u pljački Hrvatskog naroda. Koliki novci iz državnog proračuna odlaze na kumire i idolopoklonstvo, koje sije razdor i otrov među ljudima..

Njihova urota je sve ovo i stvorila; uništenje i pljačke Hrvatske. Ovo sve bezakonje je došlo od njih.
---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
14. travanj 2015. (utorak)
ŠTIT - Udruga
Tel/mob: 0958148290
Članaka; 2530.



Post je objavljen 14.04.2015. u 09:04 sati.