Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

SEMINAR O SLOBODNOJ TRGOVINI KANADA -EU


KAKO LAKŠE POSLOVATI ?

Hrvatska gospodarska komora i Veleposlanstvo Kanade u Republici Hrvatskoj organiziraju 27. ožujka 2015. u Hrvatskoj gospoadarskoj komori u Zagrebu Rooseveltov trg 2, seminar na temu Sporazumu o slobodnoj trgovini Kanada – EU (CETA). Početak seminara predviđen je za 10 sati.
Cilj seminara je informirati sudionike o mogućnostima lakšeg poslovanja koje će uslijediti nakon stupanja na snagu Sporazuma o slobodnoj trgovini između Kanade i EU. Olakšice za poslovanje očekuju se u smanjenju ili potpunom ukidanju carina za pojedine robe, a najznačajnije pozitivne promjene iznosa carina bit će za proizvode tekstila, obuće, namještaja te određenih prehrambenih proizvoda. Mogućnosti za lakšu suradnju bit će i u području javnih natječaja te investicija. Prezentaciju o Sporazumu i njegovoj primjeni održat će glavni pregovarač Kanade tijekom pregovora s EU Steve Verheul. Održati će se i panel rasprava na temu: Očekivane prednosti i olakšice pri izvozu u Kanadu prilikom korištenja Sporazuma o slobodnoj trgovini CETA.Radni jezici seminara bit će hrvatski i engleski jezik, uz simultano prevođenje.
Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na seminaru. Prijave se primaju do 14 sati 26. ožujka ili do popunjavanja dvorane.
Kontakt :
Jelena Dumičić, stručna suradnica
Tel: 01/4561 774
jdumicic@hgk.hr

Obrazac za prijavu je na linku:

http://www.hgk.hr/sektor-centar/sektor-medjunarodni/seminar-sporazum-o-slobodnoj-trgovini-kanada-eu-ceta?category=65


Post je objavljen 23.03.2015. u 18:43 sati.