Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

APSOLUT ŽIVOT

APSOLUT ŽIVOT

Svatko apsolutno život individualnog tijela od krvi i mesa, po slobodnoj volji koristi za samoostvarenje.
Temeljem te realnosti svatko najdublje jasno razumije doživljeno i to nazivamo istinom.
Apsolut apsolutno ili život životno samo su pojmovi individualne cjelovitosti.
Vladajuće strukture društva, države, ideologije ili vjerskog učenja, za svaku pojavu nude definiciju teoretskom pretpostavkom. One su samo logične ali nikako nisu jasne kao realnost kada istinom doživiš stvarno.

Onaj tko treba ponuditi odgovore na život i postojanje, on nudi teoretsku i primitivnu maglu od teorije, jer jedino tako možeš biti u zabludi, u vjeri i poslušan u odnosu na zakone.

U čemu je manipulacija apsolutom?

Teoretičari brane apsolutno stanje, što stvarno apsolut ili život nije.
Naravno apsolutno stanje u smislu nekakve materijalne i fizičke čistoće nije moguće u prirodi, ali je potpuno realno cjelovit život svakog individualnog entiteta. To može biti točka, informacija ili svijet u cjelini.
Jednostavnost je u JEDNOM, koliko god nešto dijelio na manje komade, ili sitne djeliće sastavljao u veće strukture.

Zato nema dileme, nema tajne, logika je višak, jer apsolutno ili životno je potpuni dokaz materijalne realnosti.

Za teoriju nema dokaza, zato materijal od elemenata nazivaju materijom, što je besmisleno i služi nekakvom cilju.

Apsolutno = 100 % stvarno jedno realno u fizičkoj prirodi, bez obzira koja je pojava u pitanju.

100 % je fizička realnost jer promatraš JEDNO (1) po vertikali prostora točkom nule "0" i horizontali vremena trenutkom nule "0", što nazivamo NULTA TOČKA = jasno. Jedno stvarno realno stereoskopsko opažanje u prijenosu informacija do srži bića.

Upravo prostorno vrijeme = JEDNO, samo što neka elementarna pojava više zauzima prostor a druga vrijeme.

Vakuum vodika je neutralan, jer u nultoj točki ne zauzima prostorno vrijeme, nego je svaka cjelina zbog njega apsolutno stvarno u svom realnom idejnom obliku. Vakuum vodika služi da se elementi ili materijali mogu održati kao cjeline u realnim fizičkim oblicima.

Po teoriji vakuum je stanje bez ičega, što je besmisleno jer u prostornom vremenu nije moguća praznina.
Vakuum = sloboda vodika bez zračenja sila elemenata i ujedno moć inteligencije što je jedno apsolutno stvarno tako jednostavno i jasno razumljivo, potvrđeno fizičkom realnošću.

U kreaciji svijeta jednostavnost je savršena što JEDNO usitnjavanjem ili ukrupnjavanjem ponovo ostaje JEDNO, što apsolutno čini inteligentnim kao bez pojave, koja je sadržana u stvarnoj realnosti.

Promisli malo o ovome i jasno uviđaš nema tajne, nema metafizike logikom mišljenja koje prelazi u bolesnu psihologiju bez odgovora.
Razumijevanje svega je svedeno na svaki trenutak pažnje, čime sve želje postaju jedno u volji.
Drugim riječima, priroda, osjetila, živci, krv, limfa, organi, funkcije, preko muda, srca, grla i mozga, preko enzima i hormona, preko vitamina i minerala, ionskom strukturom esencijalnih aminokiselina, uz 80 % destilirane vode, tijelo od krvi i mesa apsolutno (stvarno jednom cjelinom), drži u slobodnom životu.

Sada se javlja dvojnik u ulozi nekakvog vodiča koji mijenja volju, a to je ČOVJEK, kao mentalni subjekt energetskog punjenja od svega progutanog ili pražnjenja prirodne žive sile primitivno orgazmom, kada je tijelo u grču.

Čovjek na usta svojom voljom diše, pije, guta mrtvu hranu i uživa u raznim okusima, iako je sve to jako primitivno u odnosu na čistoću organizma i bića u cjelini, kome je ipak potreban minimalni vakuum za samoordžanje uz minimalnu materijalnu ovisnost.

Zamisli što bi se dogodilo kada bi na plodovima biljaka nožem napravio rupu kao usta?
Svakako bi došlo do dehidracije, poremećaja razvoja i uvenuća.

Upravo to čovjek ustima čini tijelu, jer ga želi uništiti.
Čovjek evolutivno kao iluminat ima ulogu da uživanjem usmrti tijelo, jer vjeruje raju za nastavak života.

Zbog takvog primitivizma, neznanja i simbolizma pitanje za tebe?

Zašto je smrt neizbježna?

Zbog svih pogrešaka koje čovjek napravi tijelu, njemu ono počinje smetati jer mu uvijek nešto fali ili je bolesno. To je način kada čovjek iz sebičnosti i želje za rajem, pristane na iskustvo smrti.

Eto to je primitivizam, neznanje, sve negativno, no evolutivno potpuno opravdano, jer u promjeni veće guta manje ili je manje inteligentnije od većeg.

Jedino na nuli, kao po libeli ili u ogledalu, razumiješ sve što čini slobodu reda i mira u najvećem bogatstvu znanjem.

Post je objavljen 18.03.2015. u 12:37 sati.