Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MILAN BANDIĆ, GRADONAČELNIK GRADA ZAGREBA PO DRUGI PUT JE ZAVRŠIO U ZATVORU (3)



GRADONAČELNIK JE POKRAO I ZADUŽIO GRAD A NARODU IZGRADIO BROJNE JAVNE WC-je


Nakon dva pritvaranja Milana Bandića, gradonačelnik će , opet ako ga puste van, sjesti ponovo u fotelju - pitam se; da li ovu državu jednostavno treba ukinuti u kompletu ? Ovo je cjelokupni cirkus u Hrvatskoj, ovaj cirkus sa Bandićem mi izgleda kao politički obračun. Mnogi se boje i njega i njegove moći i popularnosti - teško da će ga eliminirati tek tako, vjerovatno građani u Zagrebu, znaju,.., bit će izbori pa ćemo vidjeti...

Na izborima da se i promjene imena (ljudi), opet ostaje sve isto. Oj, Milane "stari dobri konje" dobro došao u državne naše dvor. Prije su građani vikali "naš Mile", a sad ga više ne žele?! Nadam se - da dolaskom "novog doba" dolazi neka sloboda za ljude. Zbog potrebe vlasti - ne smije nakon svega biti skrivanja zločina. To nam omogućuje stvaranje pravne države Hrvatske. Nadam se da će Milan Bandić, progovoriti i u potpunosti razotkriti SDP-oepeovu "kriminalnoj hobotnicu" koja je cijelo dva i pol desetljeća devastirala glavni grad.

Sramotno je kako se pravosuđe instrumentalizirano u političkoj borbi Milana Bandića i SDP- a. Ne zna očito drugačije - to je komunistički mentalni sklop. Ako Mile progovori "krakovi hobotnice" će biti posvuda - ali glava će biti sigurno u HDZ-u.
U sumnjivim poslovima s Gradom Zagrebom i Zagrebačkim cestama, koje već nekoliko mjeseci istražuje USKOK, sudjelovala je i tvrtka u vlasništvu Ivana Musića, punca SDP-ova predsjednika Zorana Milanovića.

Pametni građani Zagreba ne žele ovog dugogodišnjeg kriminalca za gradonacelnika, to je kriminalac najviše kategorije, koji je građane Zagreba sustavno pljačkao 14 godina i još ima nametnuo prirez 18% zadužio grad za 300 mil eura koje je osobno dogovorio u Londonu, do sada je grad u nekoliko godina isplatio kamata za oko 800 mil kuna, a 2017 dolazi na naplatu glavnica od 2.3 mlrd kuna, koju ćete vi platiti, a ne Milan Bandić, evo to vam je gradonacelnik - koji vodi grad na štetu svih građana, ali nije to sve njegovi kriminali ne mogu se p-r-e-brojati za tri dana...

Nastavak slijedi,...

---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
http://crostojkovic1958.blog.hr
ŠTIT - Udruga za ljudska prava
Članaka; 2491.


Post je objavljen 15.03.2015. u 12:49 sati.