Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obrucnabacvi

Marketing

MARKO PERKOVIĆ THOMPSON ZOVE

'NEKA VIDE DA NAS IMA'
THOMPSON ZOVE NA SKUP POTPORE BRANITELJIMA 'Osokolile se vražje sile i fašistoidni ljevičari'

Facebook

Autor: Portal Jutarnji.hr

Objavljeno: prije 1 h i 30 min


Povod njegovog poziva je antiprosvjed u organizaciji udruge 'Occupy Croatia' koji će se okupiti na Trgu bana Jelačića u Zagrebu

Marko Perković Thompson pozvao je putem svoje Facebook stranice na skup potpore hrvatskim braniteljima u Savskoj 66 u subotu u 14 sati pod motom 'Neka vide da nas ima!'.
VEZANE VIJESTI
Vijesti

THOMPSON PODRŽAO BISKUPA IVASA 'Našeg dragog prijatelja napadaju fašistoidni ljevičari'
VELIKA KONVENCIJA BRANITELJA Izviždali ministra Matića, a ovacijama pozdravili Šimunića i Thompsona
NIJEMCI THOMPSONU ZABRANILI NASTUP U BERLINU 'Veliča fašizam i ustaše, ne damo mu dvoranu!'

Povod njegovog poziva je antiprosvjed u organizaciji udruge 'Occupy Croatia' koji će se okupiti na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

"Vražje sile su se toliko osokolile da javno pozivaju na antiprosvjede protiv hrvatskih branitelja, ne samo da pozivaju na antiprosvjede već uz blagoslov ove vlasti i medijskih štakoraša pokušavaju izazvati nerede i nemire kako bi za to okrivili hrvatske Branitelje. Nazivaju ih pogrdnim imenima te ih optužuju da su oni krivci za sve veću krizu u koju nas je dovela trenutna nesposobna vlada. Fašistoidni ljevičari i razne udruge koji sebe nazivaju "Okupirajmo Hrvatsku", pojedinci koji nose transparente da treba zapaliti naše Crkve, koji naše Branitelje nazivaju stokom, pojedinci koji su služili agresoru u Domovinskom ratu, koji su jedan dan pred kamerama u štakama kao invalidi i poistovjećuju se s braniteljima, a već drugi dan prestignu njemačkog ovčara, najavljuju veliki prosvjed protiv hrvatskih branitelja u Savskoj 66. u subotu, 14. ožujka", stoji u pozivu objavljenom na Thompsonovoj Facebook stranici.

U dodatku ovom pozivu Thomsona na potporu prosvjednicima koji borave u šatoru ispred Ministarstva branitelja u Savskoj 66, ističe se kako priprema i "dar paket". Naime, za onog tko pošalje "sliku s najvećim hrvatskim barjakom sa skupa potpore u subotu u Savskoj 66" slijedi nagrada.
Marko Perković Thompson
Musician/Band · 186,688 Likes
· 14 hrs · Edited ·

POZIV NA SKUP POTPORE HRVATSKIM BRANITELJIMA U SAVSKOJ 66. - NEKA VIDE DA NAS IMA - 14. ožujka u 14. sati

Dragi prijatelji, svima nam je poznato da je Thompson podržao svoje prijatelje i suborce, koji u Savskoj 66. već više mjeseci prosvjeduju zbog neispunjavanja njihovih uvjeta.
Vražje sile su se toliko osokolile da javno pozivaju na ANTIPROSVJEDE protiv HRVATSKIH BRANITELJA, ne samo da pozivaju na ANTIPROSVJEDE već uz blagoslov ove vlasti i medijskih ŠTAKORAŠA pokušavaju i...

Post je objavljen 13.03.2015. u 13:55 sati.