Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plasticno-je-fantasticno

Marketing

Rimac ide dalje



Rimac gotovo rasprodao limitiranu seriju od osam primjeraka Concept_Onea. U tvrtki kažu da su samo dva primjerka ovog plastičnog električnog supersportaša ostala slobodna za narudžbu






Rimac Automobili, tvrtka koja izrađuje električne automobile s plastičnom karoserijom, o čemu je već pisano na ovom blogu u postu: I plastika zaslužna uspjehu gotovo su rasprodali limitiranu seriju od osam primjeraka Concept_Onea. Iz tvrtke su izvijestili da su samo dva primjerka ovog električnog supersportaša ostala slobodna za narudžbu.

U Rimcu kažu da kupci, koji dolaze s četiri kontinenta, redovno prate kako napreduje proizvodnja njihovih automobila, u kojoj i sami sudjeluju. Svaki je primjerak potpuno personaliziran.

S obzirom na to da Concept_One ima čak 1088 konjskih snaga i koristi neke jedinstvene sustave kao što je Rimac All Wheel Torque Vectoring, za kupce je prije isporuke organizirano nekoliko treninga vožnje u različitim uvjetima. Paul Runge, prvi kupac iz Amerike, posjetio je tvornicu, a kako je to izgledalo možete pogledati u videu:





Podsjetimo, osnivač tvrtke Mate Rimac prošle je godine najavio i razvoj novih modela, koji će po volumenu proizvodnje, kako je rekao, biti bliži Lamborghiniju Aventador nego Bugattiju Veyron. Tada je najavio proizvodnju od 100 do 300 primjeraka na godinu.



Izvor:
Večernji list:
Rimac gotovo rasprodao limitiranu seriju od osam primjeraka Concept_Onea




Post je objavljen 02.03.2015. u 23:46 sati.