Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BANKAR KOJI JE POSTAO TEŠKI KAPITALISTA SAMO ZATO JER NEMAMO ZAKONA (3)



TKO U POLICIJI I DRŽAVNOM ODVJETNIŠTVU ŠTITI NAJVEĆEG LOPOVA I KRIMINALCA U HRVATSKOJ PETRA RADAKOVIĆA?!

Bankar Petar Radaković iz Bjelovara ne samo da je "lihvari i kamatari" hrvatske građane i hrvatska poduzeća, on je krajnje drzak otimač ii prefrigani igrač. Na takav način postao je vlasnik golemih količina zemljišta, tj. nekretnina. Dakle, bakar je uzeo i druge nekretnine pod hipoteku, bi potom one prešle u njegovo vlasništvo. Klijenti su bili uništeni sa visokim kamatama i lihvom, a to upravo banki treba. Oni koji su se zadzžili nikako nisu mogli iači na kraj sa dugom. Zanimljivo, da takvo ponašanje je poprimila HNB-a, i to posle 25-tak godina tobože hrvatske države. Takva praksa je nastavljena. A Radakovići su posali sve žešći i agresivniji otimači. Oni zgrnuli su mnoga sebi bogatstva, iako prije Domoinskog rata, nisu ništa imali... Hrvatski sabor o ovakvim stvarima nikada nije raspravljao. No, u Hrvatskoj su izvršna, zakonodavna i sudbena vlast u rukama visokog kapitala.

Petar Radaković nikome nikada nije položio svoj račun. Građani su u katastrofalnom položaju, oni nisu u mogućnosti da se dugova riješe... Ovo lihvarenje je kriminal u drugim normalnim zemljama. Što to rijedi što smo ušli u Europsku uniju? Bankarska elita se je udružila u pljački i iskorištavanju naroda. Kod nas su dopuštene sve vrste prevara i kriminala. Mnogi ljudi ne mogu otplačivati svoje kredite, jer nisu uvidjeli sa su sklopili lihvarski ugovor. Vesna Radaković preko svojih firmi; "Moslavka d.o.o., i Graničar d.o.o, peru za sebe novac. Radakovići se bogate na račun naivnoga i skromnog naroda... Kupoprodajni ugovori su ovjereni kod javnog bilježnika u uredu u Velikoj Gorici, kod Nives Mirčetić. Vesna Radaković je postala vlasnica na milijune četvornih metara zemljišta, a o sve joj je omogućio njezin suprug bankar Pero. Radakovići su došli do zgrade u Koprivnici, na Trgu E. Kumičića, površine 2161 četvornih metara, i došli su do stana u Poreću, iako imaju apartmane i vilu u Opatiji.

Na sav ovaj kriminal policija "žmiri" i državne institucije u Republici Hrvatskoj. Petar i Vesna Radaković i njihova dva sina dolaze na razne načine do milijuna i milijuna eura vrijedne imovine. Petar Radaković je već bezbroj puta zlouporabio svoj položaj i ovlasti u Erste banci. Šuška se da u Austriji u banci imaju ogromne količine novca. Pitam se: Hoće li na ove moje napise i članke reagirati HNB-a i DORH?


--------------------------------------------------

Branko Stojković iz Bjelovara
http://crostojkovic1958.blog.hr
ŠTIT - Udruga za ljudska prava
Članaka; 2457.


Post je objavljen 20.02.2015. u 14:02 sati.