Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-kupjak

Marketing

Sažetak aktivnosti društva u razdoblju prosinac-siječanj

Zima je u punom zamahu, snijeg je prekrio cijeli Gorski Kotar pa tako i Kupjak. Sve redovne i druge aktivnosti članova DVD-a Kupjak odvijaju se prema planu i trenutačnim potrebama.
U dva navrata, prije nove godine i početkom ovog mjeseca pao je nešto obilniji snijeg tako da su se članovi društva ukupno 6 puta skupili ispred doma na akcijama čišćenja snijega ispred spremišta. Zbog niskih temperatura organizirano je u dva navrata loženje peći i grijanje spremišta u kojem se nalazi vozilo s vodom te provjera napunjenosti baterija na prijenosnim radio stanicama. U 12 mjesecu održana je preventivna akcija obilaska kućanstava te podjela kalendara i info letka. U mjesecu siječnju su održane i 4 radne akcije uređenja potkrovlja te se nadamo skorom završetku ovih radova. U tijeku su aktivnosti za pripremu redovne godišnje skupštine društva.
U vatrogasnom domu održano je i nekoliko društvenih događanja u mjestu. Zbog nedostatka vlastitih prostora u vatrogasnom domu održavaju se i sastanci Mjesnog odbora te Sportskog društva. Mjesni odbor organizirao je u vatrogasnom domu i dolazak Sv. Nikole te druženje nakon Sanjkaškog kupa koji se održao na obližnjem sanjkalištu. Članovi društva sudjelovali su na ovoj utrci i pomogli oko njene realizacije. U našem Vatrogasnom domu održani su i predsjednički izbori za područje Kupjaka.
Unatoč aktivnom radu društva početak godine ipak nije obećavajući. Razlog tome je ponovno smanjenje sredstava iz programa vatrozaštite Općine Ravna Gora. Nakon smanjenja u 2014. g. i u ovoj godini umanjena su nam planirana su sredstava. Razočerenje je veliko, posebno kad se vidi da su sredstva smanjena samo vatrogascima. Više o proračunu:
Web stranice Općine Ravna Gora
Ostvarenje svih planova i aktivnosti društva koje smo provodili tijekom velike većine našeg 85 godišnjeg postojanja pokušati ćemo ipak ostvariti. Probleme očekujemo s nabavom nove opreme te s ostalim nužnim troškovima društva uz nadu da nećemo imati većih intervencija i šteta na opremi.

Image and video hosting by TinyPic






Post je objavljen 09.02.2015. u 10:46 sati.