Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TELEVIZIJA I RADIO TO SU POLITIČKE EMISIJE ZA "RAJCANJE" GLUPOG NARODA



Javni incident je kad ova glupa raja izabere na izborima Zorana Milanovića (SDP), za predsjednika Vlade RH. Tako ispada da su izbori bili presudni u odabiru političkog diletanta*: A većina ne znaju u ovoj pišljivoj i lažnoj državi da sve je to bilo namješteno. Da Milanović je došao po podobnosti partizana i bivše komunističke UDB-e, na vlast, a ne po svojoj sposobnosti. Ne treba zaboraviti prizor kada je Z. Milanović i SDP-e tobože pobijedili na izborima, te kako je to veće Milanović pao u zagrljaj masovnog ubojice Josipa Manolića, bivšeg šefa OZN-e u Bjelovaru. Ovo je sramota od pravnog uređenja u kojemu nisu "moralni ljudi" sposobni suditi Manoliću koji je 1945., poubijao više od 5000 ljudi...



A i to ne treba zaboraviti da u Milanovićevoj vladi je Ana Mrak Taritaš, rođakinja od Josipa Manolića. Između ostalog "Joža" je u bivšem sistemu zaposlio Miru Trupac u državnu instituciju iz Sasovca, kod Bjelovara. Zlata Mrak, djevojački se preziva Trupac. Ona je dijete, odnosno kći od Milana Trupca - Milka, koji je bi javni bilježnik u Kaniškoj Ivi u Drugome svjetskom ratu, i poraću 1946. godine. Dragan Trupac mu je bio brat. Otac od Ane Mrak Taritaš je bio krojač u Bjelovaru. Njena majka se voli kockati i baš jučer je bila u kazinu "Admiral" kraj gostionice "Luna". Franjo Vuković bio je susjed u Sasovcima kraj obitelji Dragana Trupac, navodno govori se da je bio i neki rođak. Franjo Vuković poslije se preselio u Novu Raču, i tamo imao gostionicu. Vuković je oženio od Josipa Manolića, sestre, kćer. On je ima dva sina iz prvog braka.



Ovdje moram reći da bivši komunisti nisu nikuda otišle, nego oni su ostali svi umreženi... I izmjenjuju se na vlasti. Televizijska emisija "noćna mora" koju je vodio (pokojni) Željko Malnar, šef tog programa i emisije je bio Josip Manolić - Joža. Malnar se je rodio u Međurači a djed i otac su mu bili partizani i učitelji. Bili su sljedbenici SKJ-u i socijalistički orijentirani. Željko Malnar je živio u Međurači oko 16 godina, njegov otac se je rodio u Zagrebu. Dok je njegov otac bio učitelj, stanovali su u školi, gdje se je i Željko rodio. Njega je porodila selska babica, navodno se je zvala Jana Župić. Željko se je rodio isti dan kao i Josip Tubar. Malo ljudi u Hrvatskoj zna da Željko Malnar je rođen u Međurači, i to samo četrnaest kilometara od Bjelovara. U prvom sazivu Sabora RH., Milanovića je dove Ivica Račan, za zastupnika SDP-a. Ovo je sedmi mandat Zoranu Milanoviću, i to je dokaz koliko ovaj narod ne vidi dalje od nosa.

--------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
http://crostojkovic1958.blog.hr
ŠTIT - Udruga za ljudska prava
Članaka; 2441.



Post je objavljen 01.02.2015. u 13:39 sati.