Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

SDP-ov as iz rukava ...

Hrvatska (ugurana u ralje britansko-rusko/sovjetsko/ruske antigermanske politike osovine zla) ometana u nacionalnom i demokratskom sazrijevanju s ciljem kupovine vremena za (u stvaranju države i nacije bitnom određenju teritorija) antihrvatske (antigermanske, uz pretpostavku hrvatske naklonosti nijemcima ..) aktivnosti redukcije (geostrateškog) prostora. Bez instrumenata otuđenja političke moći (dvije jugoslavenske diktature, kraljeva i komunistička) ti procesi nisu mogući.
Zaključak, današnja protu narodna vlast do otuđenja političke moći (bez ustavnih i ideoloških predložaka otuđenja, u demokraciji) može doći samo krađom glasova na izborima.
Bezobrazno i brutalno ponašanje vladajuće klike po svim pitanjima bitnim za sudbinu Hrvatske ukazuje na njihov adut, ne računaju na birače nego na prijevaru birača.

Izrazito veliki postotak zakona u Saboru su izglasali u žurnom postupku, veliki broj zakona izglasanih u Saboru im je ukinuo Ustavni sud, sve zakone izglasane u Saboru većina građana ne podupire, ...
Kukurikavci nemaju potporu za obnašanje vlasti, ali izbornu krađu na parlamentarnim izborima drže legitimitetom i uzdanicom za nadolazeće parlamentarne izbore.
Nelustrirane službe (UDBA, KOS, Savez komunista ... svi odreda militantno podređeni uspostavi diktature) ugrađene u institucije RH, od 1991. su producirale i pozicionirale svoje (udbaške) kadrove. Neometano. Usprkos našim težnjama i demokratskom pravu.
Vrijeme je za temeljni obračun sa ostacima jugo-unitarističkih, prosrpskih, proruskih, antidemokratskih, antihrvatskih kvislinških snaga koje nas desetljećima drže taocima naših vlastitih htijenja.


Koga smo mi trpjeli preko 3 (čitaj: pedesetitri) godine ...!?

Za Dom i slobodu




Post je objavljen 31.01.2015. u 22:18 sati.