Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Slom postitovske titoističke crvene Hrvatske

O uzrocima hrvatske krize ...


Nezadovoljstvo hrvatskog naroda trenutnom vlašću proizlazi iz očite nebrige i usmjerenosti vladajućih.
Njihova usmjerenost na poražene proruske slavenizirane tvorevine (jugoslavije, regione, proruske nacionalne države (crvena Hrvatska), ...) je trajna.

Militantnost Sovjetskog saveza, sada militantnost Ruske Federacije (državne tvorevine koje su održavale vlast oslanjajući se na vojsku, kako u unutarnjim odnosima tako i u međudržavnim) održavajući izvore prirodnih bogatstava pod kontrolom producirala je (po običaju militantnosti) agenture i militantne sustave i izvan vlastite države.
Hrvatska je (premrežena za vrijeme titove jugoslavije; bez lustracije i deklarativne osude jugoslavensko-prosovjetskog-proruskog postupanja) padom berlinskoga zida i padom varšavskoga pakta ostala oaza ruske agenture (i militantnosti).
Problem proruske političke strukture u Hrvatskoj proizlazi iz uspješne uloge agenture kad ne obnašaju vlast (unatoč krvničkom odnosu prema Hrvatskoj u titovoj jugoslaviji i agresiji titoista nakon njegove smrti su osvojili u dva navrata (s katastrofalnim posljedicama) vlast, ali i nesposobnosti obnašati vlast (bez uspostave militantnog sustava).
Prorusi (u modernom svijetu) teško obnašaju vlast jer rade očite i poveljom UN-a zabranjene greške. Svi imaju pravo na mir, zdravu i čistu prirodnu okolinu, ravnopravno raspolaganje prirodnim bogatstvima i resursima, opće blagostanje i prosperitet ...

Prvi stadij agenture se sastoji u podrivanju državne stabilnosti, a potom osvajanje vlasti i aktivno rušenje svih sigurnosnih faktora (sigurnosne službe, vojska, gospodarstvo, ...).
Uspostava militantnog sustava nije moguća bez potpunog sloma sustava ...
Po uspostavi militantnog proruskog sustava, država napreduje svakodnevno ispisivanjem tona hvalospjeva i proklamacija o nenadanim uspjesima vlasti koja vodi državu ...
Problem kukurikavaca nije to što su propustili nešto uraditi (po nalogu ruske centrale), već to što Hrvati nisu voljni zastrašivanjem stupiti u postitovsku titoističku crveno-rusko-srpsku oazu gluposti i obmana.
Hrvati nisu voljni trpjeti militantno društvo orjunaša i komunjara ... (ropskog sustava koji ne poštuje ljudske, nacionalne i religijske slobode, ne poštuje pravo naroda na vlastitu nacionalnu državu).





Post je objavljen 30.01.2015. u 00:27 sati.