Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KURVANJSKA I SRAMOTNA DRŽAVA



OČEKIVALI SMO PRAVDU 1991. GODINE, A DOBILI SMO JOŠ VEĆE ZLOČINE I ZABLUDE...

Jučer (26.01.2015.) prolazim oko 14,30 sati bjelovarskom tržnicom i vidim dvije mlade djevojke kako kopaju ispod tezge po drvenoj kašeti, u kojoj su bile odbačene mandarine ili narandže. Da ti srce pukne! Ne mogu zaboraviti taj prizor. Poslije sam u sebi psovao ovu prokletu i kurvanjsku državu...

Majka me moja naučila pravednosti, jer je propatila u Drugom svjetskom ratu, i poslije u komunističkom totalitarnom sustavu. Otišao sam tužan jer znajući kako se političari razbacuju s novcima od naroda, i pitao sam se: što sam se išao boriti za takvu Hrvatsku, koja nije sad moja.

Kakva je to država u kojoj ljudi sve gore žive i još ih plaše da će sutra biti još gore... Dok s druge strane imamo 280 multi-milijardera, koji su se obogatili kao ratni profiteri u "Domovinskom ratu". Sve ove prošle godine od rata pa do danas su bile lažne i pune muke i jada..

Građani su postali robovi lihvara i kamatara i bahatih bankara. Mistifikatorska Hrvatska je postala visoko zadužena zemlja kod stranih banaka. Rate kredita rastu a vrijednost nekretnina pada. Kupuju nas za jeftine novce... Ovo su strahote vremena i zabluda, jada, siromaštva, bijede i nezaposlenosti...

Ovi na vlasti kao da nas žele sve žive sahraniti. Bivši partizani i komunisti napravili su nam vjerske ratove sa popovima. Oni zajedno su se udružili u pljački Hrvatskog naroda. Ima li goreg fašizma od ovoga? Mladi kopaju po smeću u potrazi za hranom - je li to pravna država Hrvatska?

--------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
http://crostojkovic1958.blog.hr
ŠTIT - Udruga za ljudska prava
Članaka; 2436.


Post je objavljen 27.01.2015. u 14:01 sati.