Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Nadpričala ga je....

Naravno, govorim o predsjedničkim izborima.....Žena tečno govori tri, a služi se sa još tri svjetska jezika - znači, prema vani smo sigurni da će se znati snaći.....A u Hrvatskoj?!
Neka govore djela; treba dati gospođi šansu pa da vidimo......
Samo se bojim one sjene iza njenih leđa (a nije njezin simpatični suprug Jakov:))))....
Što bi Đole rekao: "...što je navračo u disko..." :)))))

Šalu na stranu, bojim se da joj neće biti lako: treba se s jedne strane dokazati i obraniti svoju poziciju, a s druge - ostati svoja i osloboditi se sjene....Nimalo lagan zadatak, ali......

'Na ovim izborima ste pokazali da imate vjeru i odlučnost, a ja Vam uz to želim sreću i uspjeh u obnašanju ove visoke i odgovorne dužnosti te naročito u ostvarenju cilja da Hrvatska krene putem oporavka od dugogodišnje krize prema prosperitetu i napretku hrvatskih građana i hrvatske države. Rad za boljitak naše zajedničke hrvatske domovine traži snagu jedinstva, u čemu dijelim Vaše mišljenje. Bilo bi mi stoga zadovoljstvo da na putu do prosperitetne i bogate Hrvatska, u borbi za nacionalne interese, za daljnje jačanje pravne države i nastavak borbe protiv korupcije ostvarimo suradnju u punom demokratskom ozračju i na zadovoljstvo naših građana', stoji u čestitci predsjednika Sabora Josipa Leke.

Pusa, L+B+G


Post je objavljen 13.01.2015. u 11:40 sati.