Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/narodnapolitika

Marketing

KLAUS FOREVER

UVOD

U sezoni kiselog kupusa lijepo se podsjetiti na neke od 'SPIG' - ovih najboljih trenutaka.
Ko će čitat' neka čita, kome je puno, žao mi je.
Ja sam na ovo skoro zaboravio i moram priznati da je čitanje svojih starih umotovorina dosta blesavo.
I zabavno.


---------------------------------------------------------------------------

KAKO JE KLAUS IZGUBIO NEVINOST
ožujak, 2011.Jope ja ! Više nisan junfer.
Sve ču van reč.
Al se nemojte smijat.
A smišno je.
Jako.

NEDLJA

Pozdravija san se s rodbinon i seja u bus. Zagrebaćki. Oko sredine. Manje mi se riga u zavojima. Sea san kraj jedne smišne divojke. To van je ona. Jooooooj, opeta mi se srce uzlupalo. Bila je malo deblja i livo oko joj je malo bižalo u stranu. Ja san joj ponudija krokija i jili smo i mrvili.
Ka dica.
Bija bin je liza isti čas al ko šta san več reka ako ti žena dade da je ližeš oma onda je kurbetina. To me naučila moja mater Hermenegilda. Nisan tija glumit jebača jer bin ispa glup pa san joj sve isprića o sebi i dosta san joj priča o mom ćaći kako ima gnjoj oko kurjih oćiju i kako je operira kilu a ona se samo smijala. Nakon uru vrimena i ona je poćela lajat i rekla da studira nešto konparativmo i da nema oca i da živi s materon u Kninu i da se zove Ranka. Onda me je nešto ujilo za srce al ona mi je oma objasnila da je dobila ime po svon pokojnon ocu Ranku i da nije srbkinja. Oma mi je bilo lakše jer da je srbkinja onda bi me ovi moji u selu svi zajebavali a specijalno oni ki vole tomsona a to je cilo selo.

Onda je ona meni stavila glavu na rame i pitala da li mi smeta a meni se isti čas naperija i ja san joj reka da nije. Onda je ona zaspala a ja san ija kroki i kroz majicu joj gleda u nu crtu di joj se spajaju cice. A onda je šofer pustije neki film od đeki ćena ki san gleda pa san i ja zaspa.

PONEDLJAK, SEDAN NAVEČER

Teka san u trafiku da mi ne zatvori.
Teta Bose iz trafike se nije mogla načuditi koliko san kartic za mobitel kupija ti dan jer smo ja i Ranka čakulali od jutros. Ja san se malo usra u gače jer smo se tek jučera vidili prvi put a ona več govori da bi mi s pizdon sela na lice i to me malo pristrašilo ali san ga isto tresnija tri put danas. Tija san i četvrti ali mi je malo oteka. Ali nije puno.
Više oko ruba. Tamo di se skupja sir od šporkice.

UTORAK

Opet smo lajali cilo jutro na mobitel i ja mislin da je Ranka opaljena mokrom bičvon. Jedva san uspija saznati da joj mater se obuče ko indijanka i onda prodaje slike na rivi i cili dan puši i pije kafu i pravi se puno pametna a nemaju s ćin križ poljubiti. Ranka non stop prića da če me pojisti kad me vidi i ništa drugo. Ona govori ono šta bi i ja tija ki svaki muški ali malo je to brzo. Ja san uvik mislija da su oni ki završe faks intektel…intlektu….intelci….intekteleual….aj u pizdu materinu, ali sad vidim po Ranki i da nenormalni završe školu. A proćita san i da žena ka bi se oma lizala nije uvik kurbetina nego da je to nifmo nimfof….nifom….simfoman….ne znan ja to reč.
Moja mate je vidla da se nešto događa a ja san se pravija glup i reka Ranki da me danas više ne zove. Oko 8 i kvarat mi je poslala poruku da joj dan svoj mejl jer da če poluditi ako mi nešto ne pošalje. Ja san joj napisa da san zaspa al onda san vidija da je to glupo jer ćovik koji spi ne more slati poruke i posla san joj mejl i reka da jedva ćekan da se vidimo.
A isto san se malo usra.
I tu noč sanjiva kako san joj izronija jednog velikog trpa.

SRIDA UJUTRO

Osan i kvarat.
Mater je poćela škičati ko da je kolju a otac je velja od smiha. Ja san skoćija ki zec i iša u dnevni. Mater je pila cukar i vodu i jedva je stajala na nogan a otac me zagrlija i reka da pazin šta radin. Na montoru od kompjutera je preko cilog ekrana bila slika od Ranke. Špic gola sedi na kauču i raširila noge, jednon rukon je pokrila pišku, a u drugoj je držala daljinski. Meni su se ušizacrvenile i bilo me sram a mater je rekla ćaći da Klaus pričala cila utorak na mobitel s neka ženska i smijala se. Da ona misli da prićala sa ona debela iz bus za koju je Klaus rekla da je frojndin.
I da se Klaus puno smijala.
Mom ocu je bilo drago jer ja znan da je on dok je radija u Garmišu pojeba sve kurbe kojima kuca srce, a jedanput san iz sobe čuja kako se iskarivaju i onda san sazna da se ne bi nikad oženili da nakon jedne noči žestokog pijanstva moja mater ni ostala trudna i mene rodila.
Nasta san od pomišane sperme i gemišta.

SRID, POSLI RUČKA

Bija san ljut na mater ka pas a ona je rekla da je išla vidjeti jesu li oni ćesi potvrdili da če dojti petnajstog šestog u veliki apartnan i bez veze kliknila na moj mejl i vidila da san dobija dvajs šest poruk a inače dobijen dvi godišnje.
I to od interneta.
Mobitel mi je bija cili dan ugašen jer san se sad i ja usra jer Ranka nije normalna.

SRIDA OSAN I DVAJSET

Mater je gledala gumuš a ja san iša na balkon i upalija mobitel. Vidija san da ima četrst osam propuštenih poziva.
Jebo me pas ako se nisan uvalija u govno. Nazva san Ranku a ona mi se činila malo pijana. Rekla je da se sutra moramo viditi kako god znamo. Ja san je tija poslat u tri pizde materine al opet se mislin ako to napravin onda bi moga jebavat za jedno deset godin a pitaj boga oče li mi se onda više moč naperiti.
A mogla bi mi i ruka opasti od drkanja.
Odlućija san prvo pitat ćaču.
Ovo se sranje ne bi desilo da mi mater nije kupila ovo govno od mobitela za sto dvi kune ki more samo zvati i slati poruke, a ne more primati slike.


ČETRTAK, SINESTAR ,SEDAN I PO

Ćaća i mater se doma iskarivaju a ja iden kroki i čekan Ranku. Srce mi lupa sto pedeset na sat kad eto ti nje u nekom lipon crnom autu stranih tablic. To mi je bilo malo ćudno jer znan da su ona i mater sirotinja al me ni bilo briga. Sve da ga je i ukrela jebe mi se. I to koliko.
Kasnije mi je rekla da joj je to auto od materinog jebača iz rumunjske i da ga je zamolila đir do sinestara a ovi je reka da nema frke.

PO URE KASNIJE

Jeba te al je skakala po meni.
Ja san joj ispri sinestara bija reka da san kupija karte za oni smišni crtani kornjača sami na putu oko svita ki se gleda s onin oćalima a ona me samo ćapala i uvukla u auto. Parkirali smo gori kod teelema i oma mi je uvalila jezik i isvukla gače. Mali me je bolija jer je staja naperen od jutros i kad je sela na me sa svih sto dvajset kili ćutija san se ko pevecov viljuškar. Jebavali smo se ko maške i slušali neke lipe rumunjske cedeje.
Takvi sviraju u kafiču kod Mile ono navečer kad lete boce svaku večer.


URU I PO KASNIJE

Jaja su mi otekla ko pomidore a ona je izvadila iz žepa jedan smišni cigaret velik ko po palačinke. Ja san zna da je to droga i ni me bilo briga.
Igra san joj se s cicama i napušija se ko fumar.
Onda su se iza nas pojavila neka svitla.
O jebo ti pas mater……………..Policija.

PONOĆA

Taj jebeni rumunj ćigov je auto je neki mutikaša i zato je policiji bija sumnjiv auto a kad su nas vidili špic gole s đointon o po kila u ruci kako blejimo ko ovce po ure su prićali na toki voki i pisali neki kurac u blok. Kad su nan rekli da smo u gadnoj nevolji mi dva smo zacenili od smiha i mislija san da ču se udaviti. Čak mi je malo pišate i uteklo po sicu.
Onda me policajac posvitlija onom malom štelikon i kad mi je osvitlija maloga tek sad onda vidija da je crven kao ajvar, a da je od golduna ostala visiti jedna mala gumica.
Obuklo nas i odvelo u stanicu…
Otac je doša po me na uru i kvarat a Ranka mi je rekla neka iden ča jer če ona sve riješiti. Otac je bija ljut ko pas i reka da nema šanse da me pusti samoga tako skoro vanka a mater je doma popila šaku apaurinov i spala je ka top.

MISEC DAN POSLI…

Rumunj je u pržunu…a Ranka če kod suca za prekršaje zbog droge i jer se jebavala sa maloumnom osobom.
Mater mu je maloumna a ne ja.
Koja šupčina od suca.

Objasnija san joj na mobitel oma sutra nakon sranja da su mi mate i otac ljuti ko risovi i onda me ni više zvala samo mi je jutros poslala poruku da ni dobila neke stvari, a ja ne znam kakve jer ako ih ja imam ja bi joj ih oma posla…
Ostalo mi je šoldi još od Zagreba…skoro trista dvajset kun….

MISEC I PO KASNIJE…

Materi je ispala teča a ćaći su se zamaglile očale. Onda se mater skoro izvrnila a ja san je nekako uvatija.
Jedva.
Ovce su breje, maške su skotne, krave su gravidne…a moja Ranka je trudna.
Bila je kod onog likara ki čačka po piški i je…trudna…ima malog klausa u štumku.
Ja ne znan šta ču reč. Usra san se u gače.
Tu većer san u sobi sluša kako se mater i otac karaju u dnevnom.
Jeba te šta san napravija.

...SUTRADAN…

Pita san mater dal svaka žena ka ima bebu stavi prašak za robu u duboko a ona me zagrlila i rekla da ču ja uvik biti njen mali miš.
Onda san to pita i čaču a kad je on ćuja da Ranka oče zamrzniti faks i dojti kod nas doma prvi put san ga vidija kako plaće.
Nije baš lip.
Al je reka da može…

DVA I PO MISECA KASNIJE…

Mater i otac ne vole Ranku nakon onog sranja s policijon ijako se izvukla , ali nas to ni briga pa se po dana u sobi tućemo kušinima po glavi i veljamo od smiha. Iša san jutros s ocen u biro za posa ali su nas izbacili. Ja san iša u specijalnu školu ali ka san učiteljci u torbu stavija zgaženu mašku bez glave ku san naša iza škole ovoj je skoro stalo srce i onda je otac u bosni kupija za iljadu eura diplomu da san elekltrićar. Bilo ih je i za dvi da san oni ća operira srce al otac to nije tija jer da ne bi bija dobar jer nemam prakse. Došli smo na biro i kad je ona tuka rekla ocu da se ne traže elektrićari on joj je reka da je cila rvacka u mraku a njoj ne tribaju električari i da joj jebe mrtvu mater i njoj i birou i državi i adezeu i ezdepeu i titu i tuđmanu i sanaderu i partizanima i ustašama i četnicima i hrvatima i crncima i slovencima i onda je ona okrenila devezdva…a otac je reka i njima i njima…

ĆETRI MISECA KASNIJE…

Ranka bi se jebavala a mene je straj da se mali ne pristraši kad vidi k….. Zato mi ga cica tri ćetri put na dan pa mi je uveće isti ko meduza. Al neka lipo je…neka cica kad voli. Otac se sitija kako ču i ja postat svoj ćovk. Šta radi svaki trut u šibeniku kad oče sedan osan iljad kun a ne da mu se radit.
Ide u politiku.
Ćaća mi je otvorija raćun u banki i onda smo išli u mladež neke jadne stranke ali ovi su rekli da nam ne mogu odma plačati nego da pojdemo u adeze. Tamo je lova sigurna. Ako nan je sedan osan iljad kun dosta.
Tata zna sve u adezeu ali nije me tija puno isticat, ali če morat.
Javili smo se nekon ćoviku i otac mu je reka da je ranka trudna a ovaj je reka da seden i ja san ga pita koji je moj posa. Ovaj se samo nasmija pogladija me po kosi i reka da sam mu drag.

Naveće san zalipija uho na čačina vrata o sobe i sluša kako kaže materi da če meni biti lipo u šibemskoj politiki jer san neiskvaren što vole glasaći i malo zaosta pa ču imat puno prijatelja tamo. Onda dva tri minuta nisan ćuja ništa a onda se čulo kako mater pomalo mljašće a otac grgolji. Mama mu ga cica.
Sram te bilo Klaus!
Iša san u svoju sobu a na balkonu se ranka s nekin karala na mobitel i sovala na engleskon.

ŠEST MISECI KASNIJE

Šefu stranačke mladeži je zazvonija mobitel s onon muzikon 'glavobolja od vina a nigdi aspirina' a ja san se iznenadija jer san cilo vrime mislija da je to srpska pisma. A to mi je super pisma. Nisan ima pojma da je rvacka. Šef mi je da papir i reka da se popnen na pozornicu i ćitan predizborni program. Ja san se malo usra jer je bilo puno svita ali pošto san osmi na listi red je da i ja kažen dvi beside. Uglavnon, ako je mene bilo smišno šta su sve napisali na onaj papir onda moreš misliti šta misli neko s mozgon.
Ma jebe mi se, za tri dana stiže mojih sedan iljad kun.
Jebe mi se dok plačaju toćno u minut.

SEDAM MISECI KASNIJE

Dobili izbore. U Šibeniku smo.
Sagradičemo novu bolnicu, zaposličemo ove godine 92 iljade svita. Duplo više nego na izborima pred ćetri godine.
Ja i ranka išli u šib bolnicu na ultrazvuk. Doktor je reka da je mali muško i cilo vrime je mislija da je to veliko pupak a ono ispalo da je to malome kurac. Meni je bilo milo jer ja iman isto komad batine ali onda san svatija da kad ti fali mesa u mozgu to ide u kurac. Zato oni glumci u onim šporkim filmovima svi imaju velike kurćine. Jer in fali mesa u mozgu.
Navećer je ranka opet vikala na mobitel na engleskom.

OSAM MISECI KASNIJE

Predlažu me za šefa mladeži al ja in govorin da nisan normalan a to njima ne smeta. Šef mi je reka da san jedan od pametnijih ljudi u mladeži i da je šteta da ostanem na sedan osan iljad kun kad mogu dobivati petnaest ,šesnaest, auto, stan u zagrebu, vikendicu na moru, helikopter i lipe mlade kurbe za prč. Ja san reka da ču razmislit. Dok bude šibenika bit če i uredne plače svaki misec. A odemo dva put sedmićno jisti prajčevine gori u vlaje i nakon dese litar vina donosimo odluke o budučnosti šibenika i šibenskog gospodarstava.
I rigamo po stoljnjacima i slušamo 'Aspirina'.

DEVET MISECI KASNIJE

Ranka je dobila trudove, a iz piške joj je izletila neka vodurina. S ocen smo seli u auto a ja se usra ko grlica. Slušali smo moju najbolju rvacku pismu 'glavobolja o vina a nidi aspirina', a Ranka je puhala o muke.
Ostavili smo je u bolnici…

PUSH, RANKA, PUSH !…

Mirisa san kušine, njene popišane mudante, šporke bićve, patike samo da mi bude ko da je ona tu.
Mater me lupala po leđima i isto joj je bilo drago što če postat baba.

Navećer smo jili orza i fažola i nakon toga gledali 'gumuš' i zazvonija je telefon. Za to vrime su ranku morali malo rezniti jer je beba bila ko Rojsova glava. Zvala je babica i rekla da je ranka rodila zdravog sina od 6 i po kili i onda se poćela smijuckati a ja san zna da joj je smišan njegov veliki pišulinac. Obukli smo se zaćas i pojurili prema bolnici.
Ajme majko,pojača san 'Aspirina' da se tresa cili auto. Rodija mi se sin.
I to zdrav.
Moja mater mi je rekla jedamput da je ona tila ili žensko ili zdravo a dobila je mene.
Ajme sine moj!
Ako budeš ima grčiće i zatvor tata če te vodit na politićke skupove.
Sraćeš ko vodopad.

FATALNI PREOKRET

Babici smo dali cviče i bombonjeru iz 'Konzuma' (proša rok) a ona je išla po malog. Otac je izvadija kameru, a mater me grlila.
Otac je snima vrata di če izajti babica s bebon i fiksira je kvaku. Onda su se vrata poćela otvarat a otac je udalečija i odjedanput je kamera počela snimati plafon pa pod pa plafon pa radijator pa je otac pita da ni to neka greška a babica je rekla da nije pa vrata od lifta pa pod pa stubište pa je najzad pala na pod a otac je počeja svon snagom lupati glavon o zid.
Mater je zaškičala pa se izvrnila koliko je duga i široka, a meni su se noge tresle.
Babica je u rukama držala lipog zdravog………… crnca.
Zato mu je kurac bija onolik na ultrazvuku.
Malo je u licu baca na tajsona.

Ranka se tri dana prije mene u zagrebu jebavala sa Gwalom Subuswabijem iz Gabona kome je otac neki velki čunka s nafton, a Gwala je iša na audiciju za 'Dinamo'. Ona se s njim natezala na mobitel jer je znala da dite ne more biti moje kad san joj ga kraj teelema onu većer cilo vrime nabija u guzicu…

Plačući smo izlazili iz bolnice, zagrljeni, mater, ja i otac…
Poćela je i kiša…

KRAJ EPIZODE


Post je objavljen 11.01.2015. u 20:25 sati.