Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/belator

Marketing

Glas za spas!

Ili glas za nekontrast !

Svejedno.
Da ne mislite da je ova odluka donesena na brzinu, nije.
I nije bila lagana, nimalo.
I vrlo ozbiljno sam razmislio o tome za koga bih glasao i što nam je trenutno najpotrebnije.
Ne mislim sad na zdravlje, sreću ili ljubav, nego više onako globalno i općenito državnički gledano.

Razmišljao sam kako naći rješenje koje bi bilo u ovom trenutku najbolje, za koga se odlučiti pored mnogih heroja i junaka koji su žarili i palili svih proteklih godina.

I tako sam mislio i mislio i mislio, i hodao amo-tamo i mislio i mislio i mislio i naposljetku smislio !!

Da, to je ono što nam treba kao hitno i bitno, treba nam potez pametan još jučer, još prije nego jučer ili dan after jestrdej.
Treba nam netko tko zna što treba činiti i treba to činiti profesinalno.

Zato moj glas ide za Robin Hooda, jer potrebno je što prije opljačkati sve one koji su pljačkali sirotinju kroz protekle godine.
Moj glas zove i želi privremeno posuditi tog heroja koji pljačka bogate i dijeli sirotinji, jer tko nam treba nego netko baš takav.
Dođi Robine !!
Ima posla za tebe koliko ti srce želi.
Budi naš CRObin Hood !!

I tako sam odaradio svoju građansku, ali i blogersku dužnost, glasao za ono što nam treba , danas, odmah, a ne za pet, ili deset ili petsto godina ......



Neki mali listić, što je to, nema mjesta za više od dva broja, pa dokle ćemo morati biti država kontrasta - ili jedno ili drugo !?
Ne želim svoj glas dati za KONTRAST, birati uvijek između dvije opcije, nije Hrvatska samo vaš jebeni KONTRAST....TRAST....TRASt....TRAst......TRast....Trast.......trast............ vas grebatorskih boraca za VLAST.....



Ima puno toga što nevalja, ne sluša mi se stalno ista ploča sa stranom A i B.
Zanima me brdo pitanja, a jedno od njih je i ovo današnje nakon što je Ficho išao na wc u svojoj budućoj školi gdje je danas bilo glasanja !
A pitao me zašto wc tako smrdi i kako to izgleda, jer oba su ovako izgledala i nadam se da je ovo samo iznimka,a ne pravilo.....



Ali kad usporedim taj wc sa onim u domu zdravlja kod nas, ovaj je apoteka za njega !!

Ali mi smo humani i dobar narod i uvijek spremni pomoći.
Možda bi trebali organizirati veliku humanitarnu akciju za prikupljanje novaca za wc-daske, jer siguran sam da ćemo se odazvati i pomoći hrvatskom školstvu i zdravstvu i bar ko ljudi kenjati u miru !!

Post je objavljen 11.01.2015. u 16:06 sati.